ESKİ YÖNETİCİDEN TAKIMLARA DESTEK MESAJI

Diyarbakırspor ve Amedspor’un eski yöneticilerinden Nedim Dengiz,Play-Off’ta mücadele eden Diyarbakır takımlarına destek verdi. Sahibi olduğu okul adına pankart asan Dengiz,”Diyarbekirspor ve Amedspor’un çifte kupa kazandıracağına inanıyorum” dedi.

ESKİ  YÖNETİCİDEN TAKIMLARA DESTEK MESAJI
 TAKIMLARA DESTEK MESAJI

Hem Diyarbakırspor’da hem Amedspor’da yöneticilik yapmış olan iş adamı Nedim Dengiz,mücadele ettikleri liglerde Play-Off oynayan Amedspor ve Diyarbekirspor’a destek verdi. Finale kalan Diyarbekirspor ile yarı finale kalan Amedspor’un zoru başaracağına inandığını belirten Dengiz,”Amedspor’da yönetici olarak 1 kez finalde kaybettik ve 1 kez de şampiyon olarak 2.Lig’e çıktık. 2.Lig’de de ilk sezonumuzda Play-Off oynadık ama TFF 1.Lig’e çıkamadık. Diyarbakırspor ilk göz ağrımız ve sevdamızdır. Hem yöneticilik yaptım hem de iyi bir taraftarı olduğumuzu düşünüyorum. Diyarbakır olarak sporda son yıllarda gerileme içindeyiz.

 

DESTEK PANKARTLARI ASTIRDI

Maziyi mumla arıyoruz. Fakat iki takımımızın Play-Off’a kalması ve Play-Off’ta da başarılı bir aşamaya gelmesi umutlarımızı yeniden yeşertti. Kent olarak bugüne kadar hiç final kazanamadık. Play-Off’larda yüzümüz gülmedi. Ama her şeyin bir ilki var. İnanıyorum ki iki takımımız da kentin makus talihini yenerek üst liglere yükselecektir. Hem Diyarbekirspor’a hem Amedspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Dengiz’in sahibi olduğu Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları,kentin işlek noktalarına her iki takıma da başarı dileyen pankartlar astı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 01:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER