Fatura Futbolculara Kesildi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda Tuzlaspor’a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alırken, yönetim takımın sahadaki mücadelesini yetersiz bularak maçın faturasını oyunculara kesti.Maçtan...

Fatura Futbolculara Kesildi
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, deplasmanda Tuzlaspor’a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alırken, yönetim takımın sahadaki mücadelesini yetersiz bularak maçın faturasını oyunculara kesti.

Maçtan sonra toplantı yaptıklarını belirten Yeşil-Kırmızılı kulübün Başkanvekili Mehmethan Akan, oynanan futbolun şampiyonluk hedefleyen bir takım için yeterli olmadığını söyledi. Başkan Feyzi İlhanlı başta olmak üzere yönetim olarak futbolcuları maddi anlamda mağdur etmemek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Akan, sahadaki mücadelenin ise buna uygun olmadığını söyledi. Akan, ”Liderin 8 puan gerisine düştük. Bu fark elbette kapanabilir. Takımımızın bu kapasitesi ve kalitesi var. Ancak bu farkı ortaya koyamıyoruz. Bu ligde 4-5 maç üst üste kazanamazsan şampiyon olamazsın. Tuzlaspor maçında kazanmak bir tarafa kazanmayı hak edecek mücadeleyi ortaya koyamadık. Başkanın maddi ve manevi olarak harcadığı emeklere yazık. Türkiye liglerinde tek başına bu kadar fedakarlık yapan kaç başkan var? Kendi sahamızda ve deplasmanda ciddi taraftar desteğiyle oynuyoruz. Bu avantajlar kimseye nasip olmaz. Sahada kafasını tekmeye uzatmayan, yüreğini ortaya koymayanlarla şampiyonluk gelmez. Maçtan sonra gerekli uyarılar yapıldı. Menemen maçında farklı bir takım bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER