FİFA VE AİHM'E KARŞI BU GEREKÇE

Diyarbekirspor, ameliyatla cinsiyet değiştirerek erkeklikten kadınlığa geçen Selin Ciğerci ile aşk ilişkisi basına yansıyan ve kamuoyunda tepkilere neden olan futbolcu Gökhan Çıra ile yollarını ayırdı. FİFA ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) riskine karşı ayrılma gerekçesi oyuncunun kendi talebi olarak açıklandı.

FİFA VE AİHM'E KARŞI BU GEREKÇE
 Diyarbekirspor,resmi açıklamasında,” Profesyonel futbolcumuz Gökhan Çıra ; bu takıma oynamak için geldiğini ancak takımımızda yeterince kadro şansı bulamadığını, forma şansı bulabileceği başka bir takıma giderek oynamak arzusuyla takımdan ayrılmak istediğini belirtmiştir.

Yönetim kurulumuz yapmış olduğu değerlendirme sonunda Profesyonel Futbolcumuz Gökhan Çıra’nın takımımızdan ayrılma gerekçelerini yerinde görmüş ve kendisine kulüp bulması istenmiştir” ifadelerine yer verdi.

Futbolcu Gökhan Çıra da kendi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada ,yeterince forma şansı bulamadığı için kendi isteğiyle ayrıldığını dile getirerek Diyarbekirspor’a şampiyonluk yolunda başarı diledi.


Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER