FUTBOLCU-TARAFTAR BÜTÜNLEŞMESİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular bir AVM’de düzenlenen organizasyonla taraftarlarla bir araya geldi. Engelli taraftarların da katıldığı organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

FUTBOLCU-TARAFTAR BÜTÜNLEŞMESİ
KULÜBÜN SPONSORU ORGANİZE ETTİ

İsmini Amedspor olarak değiştirmek için TFF’ye başvuran ve 2015-2016 sezonundan itibaren bu isimle liglerde yer alması beklenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da halkla bütünleşme adı altında organizasyonlar yapılıyor.

Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmalarında Galatasaray’ı 2-0 yenerek, Diyarbakırlıların ve tüm bölge halkının dikkatini çeken Büyükşehir Belediyespor’da futbolcular, bir AVM’de düzenlenen organizasyonla taraftarlarla buluştu. Kulübün sponsorlarından Karavil Grubun organize ettiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

 

‘DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ’

Taraftarlarla buluşan futbolcular hem sohbet etti, hem  de formalarını imzalayarak, hediye etti. Futbolcular, taraftarların isteği üzerine bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İmza etkinliğine engelli yurttaşlar da k ilgi gösterdi. Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Dağ, kulüp-taraftar ilişkisinin bundan sonra üst düzeyde devam edeceğini ifade etti. Dağ, iyi bir performans sergileyerek bölgeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını vurguladı. Futbolcular ise taraftarlara daha büyük başarılar elde etme sözü verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER