FUTBOLDA ÇARŞAMBA MESAİSİ

Diyarbakır takımları ,bugün zorlu maçlara çıkacak. Amedspor, kendi sahasında saat 12.00’da zirve adayı Menemen Belediyespor’u ağırlarken, Diyarbekirspor ise saat 13.30’da ligin en fazla berabere kalan takımı Ergene Velimeşespor’la deplasmanda karşılaşacak.

FUTBOLDA ÇARŞAMBA MESAİSİ
 2.Lig ve 3.Lig’de 22.hafta maçları, TFF tarafından önceden belirlenen fikstür planlaması nedeniyle bugün  oynanacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen Cumartesi günü deplasmanda Bodrumspor’u 2-0 yenerek üzerindeki ölü toprağını atan,rahat nefes alan Amedspor, kendi sahasında lig ikincisi Menemen Belediyespor’la karşılaşacak. Seyrantepe Stadı’nda saat 12.00’da başlayacak maçta güçlü rakibini yenerek çıkışını devam ettirmek isteyen Amedspor’da sakat olan Fatih Kılıçkaya forma giyemeyecek,cezalı futbolcu ise  bulunmuyor. Taraftar yasaklarına tepki gösterip çıkmadığı için hükmen yenildiği Sivas Belediyespor maçı hariç ikinci yarıdaki ilk 3 maçında 7 puan toplayan Amedspor, yarınki maçtan da bir hayli umutlu.

 

ERGENE VELİMEŞE-DİYAR MAÇI ÇORLU’DA

3.Lig 2.Grup’ta son 7 maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlik alıp 15 puan toplayan, bu süreçte yenilmeyerek önemli bir çıkış içinde olan Diyarbekirspor da zorlu seriye devam ediyor. Diyarbekirspor, bugün  ligin en fazla berabere kalan takımı olan Ergene Velimeşespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Saat 13.30’da başlayacak maç Ergene Velimeşespor’un sahası bakımda olduğu için Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki General Basri Saran Stadı’nda oynanacak.

 

DİYARBEKİRSPOR’A TARAFTAR YASAĞI YOK

Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Muhammed Akarslan bugünkü maçta forma giyemiyor. Taraftar yasağı olmadığı için Çorlu ve çevre şehirlerdeki çok sayıda taraftarın maça gelerek Diyarbekirspor’a destek vereceği bildirildi.

Maçlara 18 Şubat Pazar günü devam edilecek. Pazar günü Amedspor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’la, Diyarbekirspor da kendi sahasında Pazarspor’la karşı karşıya gelecek.

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER