FUTBOLUN NABZI BU PANELDE OLACAK

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından ilk kez düzenlenen “Anadolu Kulüplerinin Kurumsal Yönetim,Kalıcı Gelir Kaynakları,Altyapı Sorunları Ve Çözüm Önerileri” paneli Türkiye’nin önemli spor adamlarını ve bölge kulüplerini Salı günü Diyarbakır’da bir araya getirecek. Panele yoğun bir katılım olması bekleniyor.

FUTBOLUN NABZI BU PANELDE OLACAK
 Futbolun kalbi Salı günü Diyarbakır’da atacak. Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından ilk kez düzenlenen  “Anadolu Kulüplerinin Kurumsal Yönetim,Kalıcı Gelir Kaynakları,Altyapı Sorunları Ve Çözüm Önerileri” panelinde Türkiye’nin önemli spor adamlarını ve bölge kulüpleri  Diyarbakır’da bir araya gelecek. Büyükşehir Belediyesi’nin merkez Yenişehir İlçesi’ndeki yeni kongre merkezinde saat 13.00’da başlayacak panele Diyarbakırlı iş adamı, Fenerbahçe eski başkan vekili ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir’in yanı sıra Milli Takım,Fenerbahçe ve Trabzonspor’un eski teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe ve Milli Takım’ın eski yıldızı Tuncay Şanlı,Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Diyarbakırspor, Galatasaray ve Milli Takım’ın eski futbolcusu Mehmet Gönülaçar,Süper Lig eski hakemi Nihat Mızrak konuşmacı olarak katılacak.

 

AMAÇ SORUNLARA DİKKAT ÇEKMEK

Panele, Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu ve Güneydoğu kulüpleri,spor adamları,antrenörler, kent yöneticileri, belediye başkanları da davet edildi. Diyarbakır’da ilk kez geniş katılımlı yapılacak organizasyonda  genelde Anadolu kulüpleri,özelde ise bölge kulüplerinin yaşadığı ekonomik,alt yapı, kurumsal,alt yapı sorunlara dikkat çekilerek çözüm önerileri üzerinde durulacak.

Son açıklanan rakamlarla Türkiye liglerinde yer alan kulüplerin toplam borcunun 12 milyar TL’yı (12 katrilyon) geçtiği ifade edilirken,benzer sorunlar yüzünden kulüplerin en fazla kapandığı ya da zor şartlar altında mücadele ettiği bölgelerin başında Doğu ve Güneydoğu geliyor.

 

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER