Futsal Heyecanı Sona Erdi

Diyarbakır’da düzenlemen ‘Futsal Gençler (Kız -Erkek) Türkiye Yarı Finalleri’ müsabakaları sona erdi.

Futsal Heyecanı Sona Erdi
Diyarbakır’da düzenlemen ‘Futsal Gençler (Kız -Erkek) Türkiye Yarı Finalleri’ müsabakaları sona erdi.

‘Okul Sporları’ faaliyetleri kapsamında Diyarbakır’da Seyrantepe Spor Salonunda 02-05 Mayıs tarihleri arasında yapılan ‘Futsal Gençler (Kız -Erkek) Türkiye Yarı Finalleri’ müsabakalarına Diyarbakır (1) – Sakarya (2) – İstanbul (2) – Hatay (2) - Mardin (1) – Van (2) – Mersin (2) -  Gaziantep (2) - Sivas (1) K.Maraş (1) olmak üzere 9 ilden. 15 takım ( 7 kız – 8  Erkek ), sporcu  katıldı.

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Futsal Gençler (Kız -Erkek) Türkiye Yarı Finalleri müsabakalarında kızlarda Sakarya Hacı Zehra Akkoç Kız Lisesi ile Mersin Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi guruplarından şampiyon olurken, Erkeklerde ise Sivas Ahmet Ayık Güzel Sanatlar Lisesi ile Diyarbakır Namık Kemal Lisesi guruplarında şampiyon olup Kocaeli’de yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

UMUT BAŞARILAR DİLEDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, Futsal Gençler (Kız -Erkek) Türkiye Yarı Finalleri müsabakalarında guruplarında şampiyon olup Kocaeli ‘de yapılacak Türkiye finallerinde yarışacak takımları kutlayarak finallerde başarı diledi. Umut, “ 02-05 Mayıs tarihleri arasında yapılan ‘Futsal Gençler Türkiye Yarı Finalleri’ müsabakaları çok zevkli ve centilmence geçti. Şampiyonada hiçbir aksama olmadı. Gelen takımların buradan memnun ayrılmaları bizler için çok önemliydi. Burada mücadele eden tüm takımları kutlar, finallere gidecek olan takımlara da başarılar dilerim” diye konuştu.

 

BURHAN GÜL

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2013, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER