Galibiyet Kadar Değerli 1 Puan

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren kritik maçta Diyarbekirspor, aynı puana sahip olduğu lider Bucaspor 1928 ile deplasmanda 1-1 beraber kalarak altın değerinde 1 puanla döndü.

Galibiyet Kadar Değerli 1 Puan

Misli.Com 1.Grup’ta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren kritik maçta Diyarbekirspor, aynı puana sahip olduğu lider Bucaspor 1928 ile deplasmanda 1-1 beraber kalarak altın değerinde 1 puanla döndü.

                                          

3.Lig’de haftanın en önemli karşılaşması İzmir’de oynandı, Diyarbakır’da nefesler tutuldu, herkes Bucaspor 1928-Diyarbekirspor maçına odaklandı.

Nefesleri kesen zorlu karşılaşma ikinci 45 dakikada atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi, taraflar puanları paylaştı.

İlk 45 dakikası 0-0 sonuçlanan maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip, Diyarbekirspor’un eski oyuncudu Tunç Murat Behram ile 1-0 öne geçti.

Galibiyeti Kaçıran Taraf Oldu

Diyarbekirspor, bu gole 10 dakika sonra Mustafa Emre Can ile cevap verdi ve skor 1-1 oldu.

1-1’den sonra net pozisyonlar kaçıran Diyarbekirspor, 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Bu sonuçla iki takım da puanlarını 37’ye çıkararak sıralamadaki yerlerini korudu. Bucaspor haftayı lider, Diyarbekirspor ise ikinci tamamladı.

Diyarbekirspor, 11 Şubat Perşembe günü Diyarbakır’da İstanbul ekibi Alemdağspor’la, Bucaspor 1928 ise deplasmanda Belediye Derincespor’la karşılaşacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER