GALİBİYETİ OLMAYAN KARTALSPOR’UN AMED SFK’YI MAĞLUP ETMESİ ÜZDÜ

Spor Toto 2.lig kırmızı grubunda galibiyeti olmayan Kartalspor’un Amed SK’yı mağlup etmesi Diyarbakır’lı futbol severleri üzdü.

GALİBİYETİ OLMAYAN KARTALSPOR’UN AMED SFK’YI MAĞLUP ETMESİ ÜZDÜ
 Spor  Toto 2.lig kırmızı grubunda  galibiyeti olmayan Kartalspor’un Amed SK’yı  mağlup etmesi  Diyarbakır’lı futbol severleri üzdü.

Ligde oynadığı 3 maçta  sıfır galibiyeti olan Kartalspor’un 4. Maçında Amed SFK’yi mağlup etmesi  Amed SFK Camiasını fazlasıyla üzdü. Ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyeti 2 mağlubiyeti olan,6 puana sahip olan ve lig sıramasında 6 sırada olan  Amed SFK’nin Kartalspor’a mağlup olması şok yarattı. Amed SFK’’nin bir grup taraftarı adına konuşan Rohat Yılmazer,yaptağı açıklamada, “ Biz Diyarbakır’lılar Amed SFK takımının  gidişatından memnun değiliz. Ligde galibiyeti olmayan ve bizi yenmesiyle 13. Sıraya yükselen Kartalspor’a yenilen tamımızın ilerisini hiçte iyi görmüyoruz. Bu maçında ilk golü  atıyor, gerisini getireceğini 3 gol yiyip hiçte kendisine yakışmayan bir bir sonuçla 3 – 1 mağlubiyetle Diyarbakır’a dönen Amed SFK’nin yönetimine sesleniyoruz, gerekli tedbirleri alın.Bazı tedbirleri ve değişiklikleri yapın iş işten geçmeden. Henüz ligin başındayken. Kartalspor nasıl olurda Diyarbakırspor’u mağlup eder. Bunu yönetim ve teknik heyet eksikliklere ve başka şeylere bağlamasın.

Lig başından beri yapılan yanlışlıklar düzeltilsin. Eğer ligde başarılı olmak istenmiyorsa bıraksınlar takım böyle kör topal yoluna devam etsin.Diyarbakır’ın takımları kentimize layık olmalıdırlar “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER