GALİBİYETİ YİNE "ERTELE"Dİ

Erteleme maçında kendi sahasında Vanspor’a 1-0 mağlup olan Diyarbekirspor, galibiyet özlemini 6.maça çıkardı. Rakiplerinin yenilmesiyle düşme hattına inmekten kurtulan Yeşil-Kırmızılı takım,son 9 haftaya büyük tehlike altında giriyor. Vanspor’a tartışmalı bir penaltı veren hakem Oğuzhan Çakır, Diyarbekirspor’un net penaltısını ise vermedi. Kötü yönetimiyle izleyenleri çileden çıkaran hakemin kötü yönetimi büyük tepki çekti.

GALİBİYETİ YİNE "ERTELE"Dİ

2.Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren Diyarbekirspor, yine kaybetti ve küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alarak son 9 haftaya ateş çemberinde girmeye devam etti.
Daha önce olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen maçta Diyarbakır Stadı’nda Vanspor’u ağırlayan Diyarbekirspor, ilk 45 dakikada Hamza Küçükköylü’nün kaydettiği gole cevap veremeyince altın değerinde 3 puan daha yitirdi.
İkinci yarıda zaman zaman baskılı oynamasına rağmen sonuca gidemeyen Yeşil-Kırmızılı takım 29 puanda kalarak haftayı 15.sırada tamamladı.
Hakemin Çileden Çıkaran Kararları
Maçta futboldan çok hakemin verdiği ve vermediği kararlar öne çıktı. İlk yarıda Vanspor’a tartışmalı bir penaltı kararı veren hakem Oğuzhan Çakır, Diyarbekirspor’lu Reşo Akın’ın ceza sahasında indirildiği pozisyonda ise bariz penaltıyı vermeyerek büyük tepki çekti.
Maç içerisindeki kararlarıyla şimşekleri üzerine çeken Balıkesir bölgesi hakemi Çakır, maçtan sonra Diyarbekirspor cephesinden sert eleştiri ve tepki aldı.
Son 6 Maçta Sadece 1 Puan Alabildi
Diyarbekirspor, son 6 maçında 1 beraberlik ve 5 yenilgi alarak büyük bir düşüş gösterirken, sadece 1 gol atıp kalesinde 8 gol gördü. Son galibiyetini 6 Şubat’ta Diyarbakır’da Ankaraspor’u 1-0 mağlup ederek elde eden Diyarbekirspor, bu tarihten sezonun ikinci yarısında da 10 maçta sadece 7 puan toplayabildi.
Diyarbekirspor, 13 Mart Pazar günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER