'GELİN SİZE DİYARBAKIRSPOR'U VEREYİM'

Daha önce Diyarbekirspor'un aldığı Diyarbakırspor isim hakkını mahkeme yoluyla iptal ettiren Abdülkadir Duran,Diyarbekirspor ve Amedspor'a Diyarbakırspor ismini vermeye hazır olduğunu söyleyerek çağrı yaptı. Taraftarlar da Diyarbakırspor isminin profesyonel liglere dönmesi halinde bunun bölgede ve kentte kaybolan eski havayı getireceğini düşünüyor.

'GELİN SİZE DİYARBAKIRSPOR'U VEREYİM'
 Daha önce Diyarbekirspor’un aldığı Diyarbakırspor ismini mahkemeye başvurarak iptal ettiren Abdülkadir Duran,elinde bulunan Diyarbakırspor ismi için çarpıcı bir çağrıda bulundu. Daha  önce tüm tepkilere ve çabalara rağmen ismi vermeye yanaşmayan Duran,bu kez açık açık çağrıda bulunarak ismi devretmeye hazır olduğunu söyledi. Duran,Diyarbekirspor Başkanı Feyzi İlhanlı ve Amedspor yönetimine seslenerek,”Diyarbakırspor büyük bir markadır,efsanedir.Bölge halkının gönlündeki yeri ayrıdır. Hemşerim Feyzi İlhanlı ve Amedspor yönetimine açık çağrıda bulunuyorum. Bu ismi profesyonel liglerde yaşatmak şartı ile kendilerine devretmeye hazırım”dedi.
Taraftarlar da Diyarbakırspor isminin profesyonel liglere dönmesi halinde bunun bölgede ve kentte kaybolan eski havayı getireceğini düşünüyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2017, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER