Genç Futbolculara Moral Yemeği

Diyarbakır’da U – 16 Lig’inde mücadele edip, bir çok takımı geride bırakan Diyarbakır Futbol Kulübü grubu lider tamamlayarak Şanlıurfa’da oynanacak olan Türkiye Finalleri 1. Kademe mücadelesinin ilk maçına yarın akşam çıkıyor.

Genç Futbolculara Moral Yemeği
PARALARI YOK, YÜREKLERİ VAR

Diyarbakır’da U – 16 Lig’inde mücadele edip, bir çok takımı geride bırakan Diyarbakır Futbol Kulübü grubu lider tamamlayarak Şanlıurfa’da oynanacak olan Türkiye Finalleri 1. Kademe mücadelesinin ilk maçına yarın akşam çıkıyor. Saha Komiserler Derneği Başkanı Ercan Çelik’in genç futbolculara moral vermek amacıyla gerçekleştirdiği yemeğe Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Remzi Dayan, Faal Futbol Hakemleri Atama Başkanı Aykut Gençoğlu, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Mesut Deri, Haberyirmibir.com Genel Koordinatörü Saffet Azbay ve Burhan Gül’ün yanı sıra genç futbolcular ve Diyarbakır Futbol Kulübü teknik heyeti katıldı.

GÜNÜ BİRLİK GİDECEKLER!


Binbir zorlukla kurulan ve kurulduğu günden bu yana transfer yapmayarak, kendi yeteneklerini çıkaran Diyarbakır Futbol Kulübü teknik direktörü Mehmet Balkaç, Diyarbakır’da ki ilgisizlikten şikayetçi olurken, şampiyon olan takımlarına destek gelmediğini belirtti.
Balkaç, ‘Ligde bir çok kurum takımını geride bıraktık. Şampiyon olduk. Ancak Urfa’ya gidip konaklayacak desteği bulamadık. Bu yüzden maçlarımıza günü birlik olarak gidip döneceğiz” diyerek sıkıntılarını dile getirdi. Genç teknik adam; “ Ligimizde DSİ Spor gibi kurum, Erganispor gibi alt yapısı ile güçlü takımları geride bırakarak şampiyonluğa ulaştık. Oynadığımız 15 karşılaşmadan 1 yenilgi, 1 beraberlik ve 13 galibiyet aldık. Şimdi ilimizi Urfa’da oynanan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında temsil edeceğiz. Ancak Urfa’ya gidip, konaklamamız gerekiyor. Kendi gücümüzle idare ettiğimiz kulübümüzü Urfa’da konaklatacak durumumuz olmadığı için maçlarımıza günü birlik gidip geleceğiz. Bir çok yerden yardım sözü almamıza rağmen gereken desteği göremedik. Bu da bizleri oldukça üzdü. Bu akşam genç kardeşlerimize yemek jestinde bulunan Ercan Çelik abimize de teşekkür ediyorum” dedi.

HERKES KONUŞUYOR AMA DESTEK YOK!

Başarılı futbolculara yemek vererek jest yapan Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Çelik ise, genç futbolcuları kutladığını belirterek daha güzel başarılar beklediklerini belirtti. Çelik, “ Diyarbakır’da herkes gençleri futbola, spora yönlendirelim diyor. Ancak kimse bir adım atmıyor. Şampiyon olan gençlerimiz maçların oynanacağı komşu kente dahi gitmekte zorlanıyor. Gittikleri kapılardan genelde boş dönüyorlar. Gönül işi yapan insanlara destek olmamız gerekirken onları küstürmemeliyiz. Bu anlamda bizde üstümüze düşeni yapmak istedik, elimizden geldiğince genç kardeşlerimize moral verelim istedik. Kendilerine Urfa’daki müsabakalarda başarılar dilerim” dedi.

Mahalli şarkıcı Ali Aktaş’ta türkülerle genç futbolcuları eğlendirirken, söylediği şarkılarla geceye renk kattı.

Geceye katılan Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Remzi Dayan, Faal Futbol Hakemleri Atama Başkanı Aykut Gençoğlu, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Mesut Deri, Haberyirmibir.com Genel Koordinatörü Saffet Azbay ve Burhan Gül’de genç futbolcuları tebrik ederken, Urfa’da da aynı başarıyı beklediklerini dile getirdiler.

Diyarbakır Futbol Kulübü, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Mersin, Elazığ ekiplerinin de katılacağı etkinlikteki ilk maçını yarın saat 16:00' da Gaziantep temsilcisi Şehit Kamil Ocak Belediyespor ile oynayacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER