GENÇ STOPER OĞUZHAN AZĞAR’LA SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ

Diyarbekirspor’umuz,Antalya’daki kamp çalışmalarına katılan genç savunma oyuncusu Oğuzhan Azğar’la sözleşme imzalamaya karar verdi.

GENÇ STOPER OĞUZHAN AZĞAR’LA SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ
 Teknik heyetin beğendiği 22 yaşındaki futbolcu, TFF’nin 3.Lig takımları için öngördüğü 25 yaşından büyük futbolculardan sadece 10’unu kadroda bulundurma kontenjanına da takılmıyor. Samsunspor alt yapısında yetişen ve 62 kez milli olan Oğuzhan,Samsunspor’un yanı sıra Akhisar Belediyespor,Pazarspor ve Etimesgut Belediyespor’da oynadı. 6’sı Süper Lig olmak üzere 151 resmi maçı olan Oğuzhan,9 gol atma başarısı gösterdi. Oğuzhan’ın 1.5 sezon önce sakatlık geçirdiği için uzun süre sahalardan uzak kaldığı ve şu an sakatlığı olmadığı ifade edildi.
GENÇ İMDAT PROFESYONEL YAPILACAK
Alt yapıdan kampa götürülen 17 yaşındaki İmdat Kılıç teknik heyet tarafından beğenilirken,teknik direktör Namık Altunsoy’un “Geleceğin yıldız adaylarından olabilir” diye nitelendirdiği genç futbolcu önümüzdeki günlerde profesyonel yapılacak. Kazakistan’ın Astana takımından gelerek kampa katılan Diyarbakırlı genç futbolcu Alikan Ceylan’ın da beğenildiği ancak takımda kalıp kalmayacağına teknik heyetin önümüzdeki günlerde karar vereceği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER