Gençlik Aşısı Tuttu

2.Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbekirspor’un 2-0 kazandığı Çorum Futbol Kulübü karşılaşmasının kadrosunda 11 genç futbolcu yer aldı. 20 yaşındaki Emrullah Sayar, bu sezon kaydettiği 5 golle takımın en golcü ismi oldu. Başkan Turan İlgin,”Genç futbolcu kardeşlerimizden çok umutluyuz. Şans vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gençlik Aşısı Tuttu

 Çorum Futbol Kulübü’nü 2-0 yenerek sezonun ikinci yarısına önemli bir galibiyetle başlayan Diyarbekirspor’da genç futbolcuların başarılı performansı dikkat çekmeye devam ediyor. İlk 11 dakikada 2 gol atarak galibiyeti getiren ve daha sonra sakatlanan Emrullah Sayar, diğer forvetlere göre az süre almasına rağmen attığı 5 golle takımın en golcü ismi oldu. Diyarbakırlı olan ve alt yapıda yetişen Emrullah, son iki maçta 4 gol atma başarısını gösterdi.

Çorum Futbol Kulübü karşısında 4’ü ilk 11’de olmak üzere 11 genç futbolcu kadroda yer aldı.

Genç futbolcuların başarılı performansıyla çok mutlu olduklarını belirten Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Turan İlgin, şans vermeye devam edeceklerini söyledi.

“Gençlerimizi Değerlendirmeye Devam Edeceğiz”

Kendisinin de 18 yaşında iken Diyarbakırspor formasını 2.Lig’de giydiğini hatırlatan Başkan İlgin,”Genç futbolcuların yaşadığı sevinci ve heyecanı az çok tahmin edebiliyorum. Tabi onlar kadar biz de taraftarlar da mutlu oluyor. Bunlar tesadüf değil. Her başarının bir sırrı vardır. Genç futbolcularımız verilen şansı iyi değerlendirdi. Elbette transfer yapacağız, ligin ikinci yarısıyla ilgili hedeflerimiz var. Ancak genç oyuncular teknik heyetimiz tarafından şans bulmaya devam edeceklerdir. İbrahim Cezayir hocamızın gençlere önem veren bir teknik adam olması da hem bizim hem de gençlerimiz için avantajdır”dedi.

Başkan İlgin, transfer çalışmalarının devam ettiğini de açıklayarak birkaç gün içerisinde kamuoyuna açıklamalarda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Sporseverlere Ücretsiz Polar Dağıtımına Devam

Diyarbekirspor ‘un  sponsoru Bitexen tarafından başlatılan ücretsiz spor malzemeleri dağıtımı projesi yayılarak devam ediyor .Diyarbekirspor-Çorum FK maçına gelen taraftarlara ücretsiz polar dağıtıldı.

22 Ocak Cumartesi günü oynanacak Amedspor-Kırşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde de sporseverlere stadyum önünde ücretsiz kışlık polar ve atkı dağıtılacağı ifade edildi. Bu uygulamanın bundan sonra artırılarak sürdürüleceği kaydedildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER