Gençlik Spor Ne Bekliyor?

Çarşamba günü ekranlara gelen Haberyirmibir Genel Yayın Yönetmeni M.Yılmaz Bay' ın sunduğu Spor Extra yine gündemi belirledi. Diyarbakır'ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası Stadyumun temizlenmemesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Refahiye ekibine mi çalışıyor sorusunu akıllara getirdi.

Gençlik Spor Ne Bekliyor?
Çarşamba günü Can TV de yayınlanan Haberyirmbir Genel Yayın yönetmeni ve Can TV spor müdürü M. Yılmaz Bay’ın sunduğu Spor Extra da Atatürk Stadı’nın temizlenmemesi ele alındı. Türkiye’nin en fazla kar yağışı alan bölgesi olan Doğu Anadolu temsilcisi Erzincan Refahiyespor ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor’un, Atatürk Stadı’ndaki karların temizlenmemesi kafaları karıştırdı.

Diyarbakır’da dün sabah saatlerinde yağmaya başlayan kar yağışı aralıksız devam ediyor. Dün geceden beri yağan karın kalınlığı yüksek kesimlerde yarım metreye kadar ulaşırken Diyarbakır şehir merkezinde 14 santimetre olarak ölçüldü. Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bir çok okul tatil olurken, Diyarbakır Atatürk stadyumunun zemini de tamamen karla kaplandı.

Pazar günü 13:30’da  Diyarbakırspor A.Ş. Refahiyespor maçının oyananacağı Atatürk Stadyumu'nun zemininde herhangi bir kar temizleme çalışmasının yapılmaması tepki topladı. Türkiye'nin en fazla kar yağışı alan bölgesinin takımı olan Erzincan Refahiyespor ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor'un buzlu veya kaygan zeminde oynamaması gerektiğini belirten taraftarlar programın sunucusu M. Yılmaz Bay'a tepkilerini dile getiren mesajlar atarak şikayetlerini belirttiler.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün sahanın kardan temizlenmesi yönünde şu ana kadar herhangi bir çalışma yapmadığını belirten taraftarlar 'Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü, Diyarbakırspor'a mı Refahiyespor'a mı çalışıyor diyerek şikayet ettiler.


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER