GSYD'DEN TEBRİK VE DESTEK ÇAĞRISI

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) 3.Lig’de finale kalan Diyarbekirspor’u ve 2.Lig’de yarı finale yükselen Amedspor’u kutladı. Açıklamada,”Ümit ediyoruz ki iki takımımız da kentin Play-Off şanssızlığını kırarak üst liglere yükselecektir” denildi.

GSYD'DEN TEBRİK VE DESTEK ÇAĞRISI
 Takımların Başarısına Kutlama

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD),3.Lig 3.Grup Play-Off’unda yarı finalin ilk maçında kendi sahasında 1-0 yenildiği Darıca Gençlerbirliği’ni deplasmandaki rövanş maçında 2-1 yenerek finale kalan Diyarbekirspor ile 2.Lig Beyaz Grup Play-Off’unda  yarı finalin ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Sivas Belediyespor’la kendi sahasındaki rövanşta 0-0 berabere kalarak yarı finale yükselen Amed Sportif Faaliyetler için kutlama ve başarı mesajı yayınladı. Kurucu başkan Yılmaz Bay’ın imzası ile yapılan açıklamada her iki takımın da kente üst liglere çıkma ümidi aşıladığına dikkat çekilerek çifte kupa için başarı temenni edildi.

 

‘Tüm Kesimleri Desteğe Davet Ediyoruz’

Açıklamada,”Amed Sportif Faaliyetler 2.Lig Play Off yarı finaline,Diyarbekirspor ise 3.Lig Play Off  finaline yükselmiştir. Bu başarıdan dolayı her iki kulübümüzü de kutluyoruz.  Diyarbakır takımlarımız bugüne kadar Play-Off’lardan üst lige çıkamadılar,bu sezon bir ilkin başarılmasını iki takımımız adına temenni ediyoruz.Sporda son yıllarda başarıya hasret hale gelen Diyarbakır’ın iki güzide takımının elde ettiği başarılara kentimizin ihtiyacı var.Diyarbakır,nüfüs bakımından Türkiye’nin en genç şehirlerinden biridir. Kent ne yazık ki son yıllarda sportif başarılar açısından büyük bir gerileme yaşamaktadır. Her iki takımımızdan da şampiyonluk bekliyoruz ve kente çifte kupa kazandırmalarını temenni ediyoruz. Kent yöneticileri başta olmak üzere tüm kesimleri takımlarımıza her konuda destek olmaya davet ediyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER