Güneş'ten İstanbul'daki Taraftarlara Çağrı

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü İstanbul'da oynayacağı Tuzlaspor maçı için Marmara bölgesindeki taraftarlardan destek bekliyor.

Güneş'ten İstanbul'daki Taraftarlara Çağrı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü İstanbul'da oynayacağı Tuzlaspor maçı için Marmara bölgesindeki taraftarlardan destek bekliyor.

Diyarbakırspor'un en büyük taraftar grubu olan Azrailler'in tribün lideri Fırat Güneş, İstanbul'un Diyarbakırspor için deplasman olmaması gerektiğini ifade ederek, taraftarları Pazar günü Tuzla Stadı'na davet etti. Maçın önemine dikkat çeken Güneş, "Bu maç her iki takım için de zirve yolunda büyük önem taşıyor. Takımımızın kazanacağına inanıyoruz. Kendi sahamızda büyük taraftar desteği ile maç oynuyoruz. İstanbul'da ise binlerce Diyarbakırlı ve Diyarbakırspor'u seven bölge halkı yaşıyor. Bu maç bizim için deplasman olmamalı. Centilmenlik ölçüleri ve kulübümüze zarar vermeyecek çerçevede destek olmaları şartıyla tüm hemşerilerimizi Tuzla Stadı'na bekliyoruz. Bizler de İstanbul'a giderek onları organize edeceğiz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2013, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER