GÜNEYDOĞU MASTERLER DERNEĞİ’NDEN DİYARBEKİRSPOR’A KAHVALTILI DESTEK

Pazar günü kendi sahasında Zara Belediyespor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’a Güneydoğu Masterler Derneği’nden anlamlı destek. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Engin Gem’in sahibi olduğu Wuqqa Cafe’da verilen kahvaltıya Diyarbekirspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuların yanı sıra dernek başkanı Veysi Akar ,dernek yönetim kurulu üyeleri,Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Burhan Gül ve Akın Erim ile çok sayıda spor adamı katıldı.

GÜNEYDOĞU MASTERLER DERNEĞİ’NDEN DİYARBEKİRSPOR’A KAHVALTILI DESTEK
 Pazar günü  kendi sahasında Zara Belediyespor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’a Güneydoğu Masterler Derneği’nden anlamlı destek. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Engin Gem’in sahibi olduğu Wuqqa Cafe’da verilen kahvaltıya Diyarbekirspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuların yanı sıra dernek başkanı Veysi Akar ,dernek yönetim kurulu üyeleri,Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Burhan Gül ve Akın Erim ile çok sayıda spor adamı katıldı.

‘KENT TAKIMA DESTEK VERMELİ’
Samimi bir ortamda geçen etkinlikte Yeşil-Kırmızılılar yeni hizmete giren cafeyi ve sunulan hizmeti beğendiklerini dile getirerek Güneydoğu Masterler Derneği’ne teşekkür etti. Dernek Başkanı Veysi Akar, kentin ortak paydası olan Diyarbekirspor’a sahip çıkmanın kentin tüm bileşenleri için vazife olduğunu söyledi. Akar,”Diyarbekirspor’un mücadelesine tam destek veriyoruz. Kentimizin üst liglere ihtiyacı var. Diyarbekirspor’un  desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Böyle etkinliklere ihtiyaç var. Amacımız bütünleşme sağlamak ve moral vermekti. Kentin tüm bileşenlerini destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
MAÇTAN ÖNCE ÇOCUKLAR SAHAYA ÇIKARILACAK
Kahvaltının ardında dernek adına Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı’ya verilmek üzere Kulüp Başkan Vekili Cemal Doğrul’a forma hediye etti. Etkinlik,takım ve yemeğe katılanların hatıra resmi çektirmesiyle son buldu.
Bu arada Diyarbekirspor,181 gün sonra seyircili oynayacağı Zara Belediyespor maçı için  Diyarbekirspor forması giyen 22 minik çocukla sahaya çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER