GÜREŞÇİLERİMİZE DURMAK YOK.. ANTRENÖR SERDAR DAYAN :”AMACIMIZ GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI YETİŞTİRMEKTİR”

Futbolun dışındaki branşlarda da faaliyetlere başlayarak Diyarbakır ve bölgenin spordaki geleceği için umut haline gelen kulübümüz ,tüm branşlarda iyi alt yapı oluşturup daha sonra kalıcı başarılara imza atmayı amaçlıyor. Alt yapı çalışmaları devam eden branşların başında güreş geliyor. Milli takım antrenörü Serdar Dayan yönetimindeki güreşte minik ve yıldız kategorilerinde çalışmalar yapılıyor. Şimdilik 20 sporcunun katıldığı çalışmalarda bu sayının zamanla artırılması amaçlanıyor.

GÜREŞÇİLERİMİZE DURMAK YOK.. ANTRENÖR SERDAR DAYAN :”AMACIMIZ GELECEĞİN ŞAMPİYONLARINI YETİŞTİRMEKTİR”
Futbolun dışındaki branşlarda da  faaliyetlere başlayarak Diyarbakır ve bölgenin spordaki geleceği için umut haline gelen kulübümüz ,tüm branşlarda iyi alt yapı oluşturup daha sonra kalıcı başarılara imza atmayı amaçlıyor. Alt yapı çalışmaları devam eden branşların başında güreş geliyor. Milli takım antrenörü Serdar Dayan yönetimindeki güreşte minik ve yıldız kategorilerinde çalışmalar yapılıyor. Şimdilik 20 sporcunun katıldığı çalışmalarda bu sayının zamanla artırılması amaçlanıyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren antrenör Serdar Dayan,son zamanlarda yapılan çalışmalarla bölgede yeniden canlandırılan güreşte Diyarbekirspor bünyesinde geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

‘GURUR DUYULACAK SPORCULAR YETİŞECEK’

Dayan,”Diyarbekirspor bölgemiz ve kentimiz adına özlem duyulan bir olayı gerçekleştiriyor. Sporun futboldan ibaret olmadığını diğer branşları da faaliyete sokarak ortaya koyan başkanımız Feyzi İlhanlı ve yönetime teşekkür ediyoruz. Bir zamanlar bölgede çok sevilen sporların başında gelen güreş,ihmalkarlık sonucu dibe vurmuştu. Son dönemlerde yapılan çalışmalarla yeniden canlandırıldı. Diyarbekirspor’un da bu işe dahil olmasıyla inanıyorum ki zamanla hem Diyarbekirspor’un hem de bölgemizin gurur duyacağı başarılı sporular yetişecektir.” dedi.

‘ÖNCE ALT YAPIYI SAĞLAMLAŞTIRACAĞIZ’

Tesis imkanı sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne de teşekkür eden Dayan,şimdilik 20 sporcu ile devam eden çalışmalarda sayıyı zamanla artıracaklarını kaydetti. Dayan,”Güreşte alt yapı çok önemlidir. Sonradan güreşçi olmak bir hayli zordur. Bu yüzden alt yapıyı iyi oluşturmaya çalışıyoruz. 20 olan sporcu sayımız zamanla kendiliğinden artacaktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tesislerinden ücretsiz yararlanıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER