GÜVENLİK RAPORUNA RAĞMEN İTİRAZA RED

TFF Temsilcisi raporunda,”Polis memuruna hakaret etti” demişti

GÜVENLİK RAPORUNA RAĞMEN İTİRAZA RED
Tire Kaymakamlığı ve emniyeti böyle bir olayın yaşanmadığını resmi raporla ulaştırmasına rağmen Tahkim Kurulu,final maçından önce Diyarbekirsporlu Mustafa’nın cezasını kaldırmadı. Bu olay büyük tepki çekti.

İki Futbolcunun Yokluğu Etkiledi

Diyarbekirsporlu Mustafa Aydoğdu ve Muhammed Akarslan’ın final maçında cezalı oldukları için oynamaması kaçan şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. Bu iki futbolcunun yokluğunda sol bek olan Osman sol açık,forvet olan Aykut sağ açık ve stoper olan Gökhan Köseoğlu solbek oynamak zorunda kaldı. Tire 1922Spor’la oynanan yarı final ilk maçında kırmızı kart gören Muhammed’in yayınlanan görüntülerde faül bile yapmadığı tespit edilmişti. Muhammed,buna rağmen PFDK tarafından iki maçla cezalandırıldı ve finalde oynayamadı.

Emniyet,”Hakaret Yok” Dedi Ama..

Mustafa Aydoğdu’nun ise maçın ardında polis memuruna hakaret ettiği TFF temsilcisi tarafından ileri sürülmüş ve yine PFDK tarafından 2 maç ceza verilen bu futbolcu da finalde sahada yer alamadı.

Diyarbekirspor’un iki futbolcu için Tahkim Kurulu’na yaptığı başvuru red edilirken,şok bir gerçek ortaya çıktı. TFF temsilcisinin aksine Tire Kaymakamlığı ve emniyeti, maçın ardında böyle bir olay yaşanmadığına dair resmi rapor gönderdi. Buna rağmen belge dikkate alınmadan itirazın red edilmesi skandal olarak yorumlandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER