Hakem Affetmedi

Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde oynanması gereken Seyrantepe Gençlik-Diyar21 maçı hakem Cihan Ok tarafından, Seyrantepe ekibi sahaya geç çıktığı gerekçesiyle oynatılmadı. Bu karardan sonra sahada gerginlik yaşanırken, Seyrantepeli...

Hakem Affetmedi
Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde oynanması gereken Seyrantepe Gençlik-Diyar21 maçı hakem Cihan Ok tarafından, Seyrantepe ekibi sahaya geç çıktığı gerekçesiyle oynatılmadı. Bu karardan sonra sahada gerginlik yaşanırken, Seyrantepeli futbolcular ve yöneticiler hakemlere tepki gösterdi.

Bugün saat 9.30’da başlaması gereken maç için sahaya çıkan hakem Cihan Ok, Seyrantepe takımının sahada olmadığını görünce bir süre bekledi. Daha sonra takım sahaya geldi ancak bu defa esame listesine imza atmaya yetkili yönetici olmadığı anlaşıldı.

HAKEM VE GÖZLEMCİ İKNA EDİLEMEDİ

Daha sonra imza yetkisi olan yönetici Mahmut Bul sahaya geldi. Hakem Cihan Ok, takımın zamanında maça çıkmadığını ve imza yetkisi olan yöneticinin de zamanında gelmediğine dikkat çekerek maçı oynatmayacağını bildirdi. Hakem ve gözlemci ile görüşen Seyrantepeli yöneticiler, maçın oynatılmasını istedi. Tüm çabalara rağmen hakemler ikna edilemeyince maç oynatılmadı. Kurallara göre Seyrantepespor 3-0 hükmen ilan edilecek.

Hakem ve gözlemcinin iyi niyetli davranmadığını belirten Seyrantepespor yöneticisi Mahmut Bul, takımın sahaya sadece 10 dakika geç çıktığını, kendisinin de trafik kazası geçirdiği için 20 dakika geç geldiğini iddia ederek, maçın bu şekilde iptal edilmesinin gençlerin emeğine saygısızlık olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2013, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER