Hakemler önümüzü kesiyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Kulüp Başkanı Metin Kılavuz ,arka arkaya gelen hakem hatalarının düşündürücü olduğunu iddia ederek bu etkenlerden dolayı puan kaybettiklerini söyledi.

Hakemler önümüzü kesiyor
Takımının Bandırmaspor maçına çok iyi başladığını ve bu sayede yedinci dakikasında geliştirdiği atakta penaltı kazandığını ifade eden Kılavuz, ancak bu penaltıyı gole dönüştüremediklerini söyledi. Maçın kırılma noktasının bu penaltı olduğunu, ardından geliştirdikleri 3 gol pozisyonun da ofsayt gerekçesiyle engellendiğini bildiren Kılavuz, hakem kararlarından şikayetçi olduklarını söyledi.

‘HATALAR ALEYHİMİZE İŞLİYOR’

Kılavuz,"Şanssızlık ve hakem hataları nedeniyle istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Hakemlerden şikayetçi olma taraftarı değiliz ancak maçlarda yaşanan hatalar hep aleyhimizde oldu. Ofsayt gerekçesiyle engellenen ataklarımız galibiyetimizi önlüyor. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Üst üste gelmemiş olsa dile getirmeyiz. Maçlarda iyi oynuyoruz, yenildiğimiz takımlar kadar denk mücadele sergiliyoruz. Ancak sonuç alamıyoruz. Bir başka sıkıntımız da sakatlıklar nedeniyle maçlara tam kadroyla çıkamayışımız. Buna rağmen taraftarımızın centilmen şekilde bizi desteklemesi bizi duygulandırıyor. En kısa sürede toparlanıp, taraftarımızı mutlu edecek galibiyetlere ulaşacağız. Dünkü mağlubiyet bizi üzdü ancak telafi edeceğiz."dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2013, 13:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
aziz sanayisitesi
aziz sanayisitesi - 11 yıl Önce

başkan ayıptır 1nci dk hakem penaltı verdi atamadınız hakemmi atsın.seyirci diyorsun kimse maça gelmiyor ne seyircisinden bahsediyorsun öyle takım kurulmaz ayıptır küçük olsun bizim olsun hesabı allah büyüktür.

SIRADAKİ HABER