Hakemlerin Dayanışma Gecesi

Diyarbakır’daki futbol hakemleri camiası TFFHGD tarafından bir otelde düzenlenen gala gecesinde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. MHK Üyesi Nihat Mızrak,”Bulunduğumuz durumdan hiç memnun değiliz. Bu yüzden çok çalışarak Diyarbakır’ı ve bölgemizi yeniden Diyarbakır’da söz sahibi yapmamız lazım” diyerek hakemlerden hem çalışmalarını hem de dayanışma ruhuyla hareket etmelerini istedi.

Hakemlerin Dayanışma Gecesi

Diyarbakır’daki futbol hakemleri camiası,Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) tarafından düzenlenen gala gecesinde bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi. Bir otelde düzenlenen geceye hakem ve gözlemcilerin yanı sıra eski hakemler,TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan,GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve yönetim kurulu üyeleri,ASKF Başkanı Remzi Dayan,Futbol İl  Temsilcisi Mehmet Altındağ,TÜFAD Başkanı Samet Karakaş,spor taban birliklerinin temsilcileri,Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Şehmus Akyıl ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede 26 hakeme kokartları törenle takıldı. Hakemlerin ailelerinin de katıldığı gecede canlı müzik dinletisi de yapılırken,hakemler halay çekerek eğlendi.

“Bölge Hakemliği Hak Ettiği Yerde Değil”

MHK Üyesi ve MHK 8.Bölge Sorumlusu Nihat Mızrak, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında bir zamanlar Türkiye’de ilk 3’te olan Diyarbakır hakemliğinin şu anda hak ettiği yerde olmadığına dikkat çekerek genç hakemlere tavsiyelerde bulundu. Süper Lig ve 1.Lig’de hiç hakemleri olmadığını anlatan Mızrak,”Bizim hakem olduğumuz dönemde bu kent Türkiye’de ilk 3 arasındaydı. Maalesef şu anda bunun çok altındayız. Bu tablo kentimize hatta bölgemize yakışmıyor. Çok çalışmamız lazım. Bunu yaparken dayanışma ruhunu en üst seviyeye çıkarmalıyız.

“Bana Her Konuda Ulaşabilirsiniz”

 Kim çok çalışırsa,kim yetenekliyse ve hak ediyorsa ona sahip çıkacağız. MHK yönetimi olarak bakış açımız budur. Şu an çok değişik ve önemli çalışmalar yapıyoruz. Göreceksiniz yakın zamanda her şey çok farklı olacak. Benim kapım,telefonlarım sizlere sonuna kadar açık. Kimin ne sorunu varsa bana ulaşsın. Diyarbakır’ın adını gereksiz şikayet ve polemiklerle kısır çekişmelerle yıpratmayalım. Hep beraber başarıya ulaşalım” dedi.

TFFHGD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Güzel,aile ortamını sağlamak adına bu organizasyonu önemsediklerine dikkat çekerek geceye katılanlara teşekkür etti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER