Hayal Kırıklığı

Diyarbakırspor Taraftarı Türkiye liglerinin çok çok üstünde bir taraftar grubu olduğunu tekrar gösterdi. Gerek sosyal gerek siyasi konularda göstermiş olduğu tavır alkışa değer.
 
Zaten Diyarbakırspor ismine layık olan tek değer Azrailler ve Taraftarlar diğerleri hiç bir şekilde Diyarbakırspor'un yanından bile geçemezler. Bu taraftar ortalaması şuanda 8 bin ortalamayla oynayan Süper ligde bile yok ama maalesef biz 2. Ligde 3. Ligde top oynuyoruz ve böyle giderse daha uzun yıllarda buralarda olacağız. Diyarbakırspor Teknik heyeti ve yönetim tarzıyla başarıdan çok uzak, Şuana kadar oynan maçlara baktığımız zaman ligin sıradan takımlarına karşı yaşanan puan kayıpları ve oynanan futbol bizi hayal kırıklığına uğrattı. Ve bu kafayla gidilirse geçen yılki performansında gerisinde kalabiliriz.

Oyun planı olarak herhangi bir alternatifi olmayan rakibe savunmada çok alan veren ve kontra yiyen takımda iyiki Ceyhun var. Bu kadar yavaş ve ağır oynayan ne kanatlardan nede orta alandan top yapamayan, Hücumu savunmadan şişirme toplarla düşünen bir oyun yapısı. Bursa sporun pilot takımına karşı büyük sıkıntılar yaşadı. Atilla girdikten ve rakip artık beraberliğe razı savunmaya çekildikten sonra bir baskı oluştu oda sonuç vermedi. Yani şu bir gerçekki Diyarbakırspor ya duran toptan gol bulur yada bireysel çabayla başkada bir şey olmaz bu kafayla. 

Son olarak tüm insiyatifi alan Teknik Direktör Fethi çokkeser ya taktiksel alternatifler bulur yada onun alternatifi bulunur ve hatta bulanmalıda.
YORUM EKLE