Haydi Diyarbakır! İlk Galibiyet İçin Takımına Destek Ol

3.Lig 2.Grup’ta ilk hafta maçında Sancaktepe Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan ve hafta arasında Türkiye Kupası’nda Tatvan Gençlerbirliği’ni penaltılarla eleyen Diyarbakırspor, Pazar gecesi resmi maçlardaki ilk galibiyet için mücadele edecek.

Haydi Diyarbakır! İlk Galibiyet İçin Takımına Destek Ol
 3.Lig 2.Grup’ta ilk hafta maçında Sancaktepe Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan ve hafta arasında Türkiye Kupası’nda Tatvan Gençlerbirliği’ni penaltılarla eleyen Diyarbakırspor, Pazar gecesi resmi maçlardaki ilk galibiyet için mücadele edecek. Kendi saha ve seyircisi önünde ilk maçına çıkacak olan Diyarbakırspor’da sakatlığı bulunan Ali Setirekli’nin forma giymeyeceği açıklandı. Kupa maçında çift sarıdan kırmızı kart gören kaptan Erhan ise kart cezalısı olduğu için yok.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Atatürk Stadı’nda yapılan ve bu akşamki maçın provası niteliğini taşıyan gece idmanında teknik heyet, forvet,orta alan ve savunmada farklı tercihler üzerinde durdu. Bilet fiyatları kale arkası ve maraton 3 TL, kapalı 5 TL. Biletler maç saatine doğru satışa sunulacak,stadın kapıları 18.00’den sonra açılacak. Diyarbakırspor’un en büyük gücü olan taraftarlarımızı Pazar gecesi takıma destek olmaya davet ediyoruz.

MAÇ SAAT 20’DE BAŞLAYACAK

Atatürk Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak maçı Şanlıurfa bölgesinden Erdem İren yönetecek. Bingöl’den Sezgin Altun ve Şanlıurfa’dan Gökhan Çelik’in yardımcı hakemlik yapacağı mücadelenin 4. hakemi Şanlıurfa’dan Hasan Keser. Öte yandan ilk kez gece maçı oynayacak olan Çine Madranspor ise ilk puan veya puanlarını almak düşüncesiyle Diyarbakır’a geldi. İlk hafta maçında evinde Eyüpspor’a 3-2 yenilen Aydın temsilcisi, hafta arasında kupada ise Balçovaspo’a 1-0 yenilerek elenmişti.
Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2014, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER