Hedef 3 Puanla Başlamak

Diyarbekirspor, 2020-2021 sezonuna 3 puanla başlamak istiyor. Basın Sözcüsü Veysi Avşar,"Pazar günü Manisaspor'u deplasmanda yenip sezona galibiyetle başlamak ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Hedef 3 Puanla Başlamak

3.Lig 1.Grup ekibi Diyarbekirspor, 2020-2021 sezonuna 3 puanla başlamak istiyor. Pazar günü saat 16.00’da Manisaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,teknik direktör Mehmet Erdal Alpaslan ve yenilediği kadrosuyla 8 sezondur mücadele ettiği bu ligde şampiyon olarak 2.Lige yükselmenin hesaplarını yapıyor.

2013-2014 sezonundan beri mücadele ettiği 3.Lig’de ilk 5 sezonunda 4’ü final olmak üzere 5 kez Play-Off oynamasına rağmen şampiyon olamayan Diyarbekirspor, son iki sezonda bu grafiğin de dışında kalarak Play-Off’a kalamadı. Geçen sezon pandemi nedeniyle kalan 6 maç oynanmadığı için sezonu erken kapatan Diyarbekirspor, bu sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlandı.

Yeni teknik heyet ve yenilenen futbolcu kadrosuyla lige hazırlanan Yeşil-Kırmızılı takım Manisaspor’u yenerek yeni sezona 3 puanla başlamak istiyor.

“Kentin Şampiyonluk Özlemine Son Vermek İstiyoruz”

Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, şampiyonluk hedefleyen iyi bir kadro oluşturduklarını söyledi. Takımda sorun olmadığını belirten Avşar,”Bolu’da yaptığımız hazırlık kampı iyi geçti. Teknik heyet ve futbolcular arasında güzel bir uyum var. Güçlü bir kadro kurduk. Teknik heyetimizin talebine göre başka transferlerde de yapabiliriz. Ligin ilk haftasına odaklandık. Hedefimiz Manisa’dan 3 puanla dönerek sezona mutlu başlamak. Bunu başarabilecek güçteyiz. Kentimizin şampiyonluk özlemine son vermek için kendimize ve takımımıza güveniyoruz ” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER