HEDEF 7 MAÇLIK ÖZLEME SON VERMEK

Ligin ilk haftasında 90+8’de bulduğu golle Somaspor’u 1-0 mağlup ettikten sonraki  7 maçta da galip gelemeyen Diyarbekirspor, Pazar akşamı Diyarbakır Stadı’nda çok önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Rakip, lider İskenderunspor ve maçın başlama saati 19.00.

HEDEF 7 MAÇLIK ÖZLEME SON VERMEK

2.Lig Kırmızı Grup’ta hafta arasında deplasmanda oynadığı maçta Vanspor’la  1-1 berabere kalarak 5 maç sonra puanla tanışan Diyarbekirspor, bu kez de 7 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Şampiyonluğun güçlü adaylarından olan lider İskenderunspor’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, sahadan 3 puanla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

İstanbul bölgesi hakemi Bayram Başkan’ın düdük çalacağı önemli 90 dakikada aynı bölgeden  Efe Kurtuluş ve Şafak Nalbantoğlu yardımcı hakemlik görevini üstlenecek. 4.hakem olarak ise yine İstanbul’dan Sercan Yılmaz görev yapacak.

10 Günde 3 Maç Yapacak

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasında 4 maç yaparken, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi elde ederek 4 puan toplayabildi. Konuk takım ise 4 deplasman maçından 3 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 9 puanla döndü.

Bu arada Diyarbekirspor’u yoğun bir maç programı bekliyor. İskenderun maçından sonra 15 Ekim Cumartesi günü deplasmanda ligin 10.hafta mücadelesinde Kırklarelispor’la ve 18/19/20 Ekim tarihlerinde ise Ziraat Türkiye Kupası 3.eleme turunda Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER