HEDEF DOLU TRİBÜNLER

Diyarbekirspor, Pazartesi günü kendi sahasında yapacağı rövanş maçını büyük bir taraftar desteği ile oynayarak finale yüksek moralle gitmek istiyor. Maça şimdiden yoğun ilgi olması dikkat çekiyor.

HEDEF DOLU TRİBÜNLER
 Play-Off yarı final ilk maçında Ankara'da Adliyespor'u 3-0 gibi farklı sonuçla mağlup eden Diyarbekirspor,9 Mayıs Pazartesi günü kendi sahasında yapacağı rövanş maçına önemli bir avantajla çıkacak. Yeşil-Kırmızılı takımın ilk maçta elde ettiği avantajlı skor,taraftarları ve kenti hareketlendirdi. Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararı nedeniyle ilk maçı izleyemeyen taraftarlar,Pazartesi günkü rövanş maçına akın etmenin hesaplarını yapıyor.

Stat Gelin Gibi Süslenecek

Tribünlerin bayrakklar,flamalar ve balonlarla süsleneceği,ayrıca büyük bir kareografi çalışması olduğu bilgisi edinildi. Taraftarlar,maçta tribünleri doldurup verecekleri büyük destekle takımı final maçına büyük  moralle göndermenin planlarını yapıyor. Kent yöneticileri ve kent dinamiklerinin de maça ilgi göstermesi bekleniyor.

Pazartesi günü Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçın biletleri maraton 5 TL,kapalı 10 TL ve numaralı 15 TL'den satılacak.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER