Hedef; Galibiyet serisi!

Yeni Diyarbakırspor, bugün sahasında oynayacağı Gölcükspor maçını kazanıp ligin ikinci yarısına galibiyet serisi yaratmak istiyor.

Hedef; Galibiyet serisi!
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gölcükspor maçını kazanıp ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

LİGİN İKİNCİ YARISI START ALIYOR

İlk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Yeni Diyarbakırspor, devreyi 7. bitiren Play-Off adayı Gölcükspor'la kozlarını bugün paylaşacak. Yeni Diyarbakırspor, Samet Hasan ve İbrahim İdis'le yollarını ayırırken, başarılı olan kadrosunu genel olarak korudu. Dış transferde ise Kırıkhanspor'dan Cemal Doğu, Ankaraspor'dan Cengizhan Koç ve Ankara Şekerspor'dan Özcan Polat'ı renklerine bağlarken, genç oyuncular 1968 Diyarbakırspordan Mansur Ay ve Diyarbakır Yolspordan Murat Güneş'le profesyonel sözleşme yaparak bu isimleri de kadrosuna dahil etti.

GÖLCÜK DEPLASMANDA ÇOK BAŞARILI !

Rakip Gölcükspor ise ilk yarıdaki kadrosundan 5 ismi yollayarak yeni transferlerle kadrosunu güçlendirirken bu transferlerden biride sezon başı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde oynayan Sercan Özdem.
Bugünkü maç öncesinde iki takımın ilginç istatistikleri var. İlk yarıda evinde oynadığı 9 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 19 puan toplayan Yeni Diyarbakırspor, iç sahada en başarılı 3.takım. 27 puanın 18'ini deplasmanda alan Gölcükspor ise en başarılı deplasman takımı unvanına sahip. İki takım arasında ligin ilk yarısında Gölcük'te oynanan maç 0-0 sonuçlanmıştı.

GÖLCÜK MAÇININ HAKEMİ UŞAK'TAN HÜSEYİN ALTINTAŞ

İlk yarının son 3 haftasında karşılaştığı zirve yarışındaki rakiplerini yenerek büyük bir çıkış yakalayan Yeni Diyarbakırsporda sarı kart cezalısı Ceyhun bugünkü maçta forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hıdır Akbaş ilk kez takımın başında lig maçına çıkacak. Atatürk Stad'nda saat 13.30'da başlayacak maçta Uşak'tan hakem Hüseyin Altıntaş düdük çalacak. Maçın yardımcı hakemleri Manisa'dan Cemalettin Gündoğdular ve Uşak'tan Koray Can Karadedeli ,4.hakemi de Uşak'tan Erdem Erbil. Maçın bilet fiyatları kale arkası 2, maraton 3 ve kapalı tribün için 5 TL olarak açıklandı.
Ligin ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan yeşil kırmızılı takımın sportif direktörü Vedat Tanrıverdi, hedeflerinin Gölcükspor maçını kazanıp ikinci yarıya puanla başlamak olduğunu söyledi.

PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ

Tanrıverdi, ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak istediklerini vurgulayarak, "Gölcükspor'u yenip hem ikinci yarıya galibiyetle başlamak hem de şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bu karşılaşma teknik direktörümüz Hıdır Akbaş için de çok anlamlı bir maç olacak. Çünkü teknik direktörümüz Yeni Diyarbakırspor nezaretindeki ilk resmi maçına çıkacak. Her açıdan önemli olan bu karşılaşmayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Tanrıverdi, Atatürk Stadı'nda oynanacak maça tüm taraftarları da beklediklerini sözlerine ekledi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER