HEDEFE 3 ADIM KALDI

Çeyrek final aşamasını geçen Amedspor,yarı final ve finali de geçerek TFF 1.Lig'e yükselmek istiyor. Sakatlık geçiren Deniz Naki,Erzurum deplasmanında yok...

HEDEFE 3 ADIM KALDI

2.Lig Beyaz Grup’ta ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Sivas Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak averajla çeyrek finali geçip yarı finale kalan Amedspor’un TFF 1.Lig hedefine ulaşması için 3 engel kaldı. Yarı finalde B.B Erzurumspor’la eşleşen Amedspor ilk maçı 12 Mayıs Cuma günü Erzurum’da oynayacak. Yarı final rövanş maçı ise 16 Mayıs Salı günü Diyarbakır’da yapılacak. Her iki maçın başlama saati de 16.00 olarak açıklandı. Amedspor normal lig maratonunda karşılaştığı Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 yenmiş ve kendi sahasında da 1-1 berabere kalmıştı.

 SON AŞAMA FİNAL MAÇI

Amedspor-B.B Erzurumspor eşleşmesinde tur atlayan takım finale kalacak. Finaldeki rakip Kırmızı Grup yarı finalinde oynanacak Kastamonuspor 1966-Gümüşhanespor eşleşmesinin galibi olacak. Final maçı TFF’nin belirleyeceği tarihte ve yerde 21 Mayıs Pazar günü yapılacak. Tek maç üzerinden yapılacak final maçını kazanan takım TFF 1.Lig’e yükselecek.

Amedspor’un hedefi öncelikle yarı finalde B.B Erzurumspor’u eleyerek finale kalmak ve finali de kazanarak TFF 1.Lig’e yükselmek.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER