Hentbol Heyecanı Sona Erdi

Diyarbakır’da yapılan Okullararası Hentbol Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları sona erdi. Erkeklerde Ankara Bahçelilevler Nebahat Keskin İlköğretim Okulu,bayanlarda ise İzmir Bornova Mevlana Orta Okulu şampiyon oldu.

Hentbol Heyecanı Sona Erdi

DİYARBAKIR’A SPORCU YAĞDI

9 ilden 16 takım ve toplam 230 sporcunun katılımı ile gerçekleşen müsabakalar Seyrantepe ve Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu salonlarında yapıldı.

Oldukça çekişmeli geçen turnuvanın ardından zafere ulaşan ve Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye birinciliğini kazanan Ankara Bahçelievler Nebahat Keskin Okulu ile Hentbol Yıldız Bayanlar Türkiye birinciliğini kazanan İzmir Bornova Mevlana Ortaokulu kupalarını  Vali Mustafa  Toprak’ın elinden aldılar.

KUPALARI VALİ TOPRAK VERDİ

Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen ödül törenine Vali Toprak’ın yanı sıra, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Arif Okçu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, müsabakalara katılan sporcuların aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Turnuvanın sonunda Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut  , organizasyona verdiği destekten olayı  A.Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Arif Okçu’ya plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2013, 02:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER