HERŞEY GÜÇLÜ BİR DİYAR İÇİN

Son günlerde medya da yer alan sayın BİLAL KADAYIFÇIOĞLU haberleri ile ilgili bizde büyük taraftarımız için açıklama yapma gereği duyduk.

HERŞEY GÜÇLÜ BİR DİYAR İÇİN
 Çünkü her türlü cefayı çeken herzaman fedakarlık yapmış olan bizimle omuz omuza vermiş olan bu büyük taraftarlarımızın bilgi sahibi olması kendilerinin en büyük hakkıdır.

4 sezondur haykırdığımız ama bir türlü yeterli şekilde duyuramadigimiz sesimize sayın KADAYİFÇIOĞLU büyük bir aşkla ve sevgiyle kulak vermiştir.


Tam Destek Veriyoruz

Geçmiş yıllarda rahmetli abisi merhum VEYSEL KADAYIFÇIOĞLU büyük DİYARBAKIRSPORA çok defa yardım da bulunup isminin açıklanmasını istememiştir.


Onursal başkanımız FEYZİ İLHANLI ile birlikte yeni bir yönetim için harekete geçilmiştir.Olusturulacak olan yönetim kurulu içinde tanınmış ve kişilikli birbirinden değerli isimler Yer alacaktır.

Çok güçlü bir yönetim kurulu oluşturulacak ve halka kulak verilecek olan böylesi muazzam bir tabloya en büyük desteğin taraftar olarak  AZRAİLLER GRUBUNA ait olacağını belirtmek isteriz.

Siyasetten Uzak Durulmalı

Tek temennimiz taraftara halka ve şehrimizin  bileşenlerine kulak verilmesi ve beraber hareket edilmesi olacaktır.




En büyük isteğimiz geçmişte de yaşanılan siyasetin takım içinde aktif bir rol üstlenilmemesi dir.Cunku bunun zararlarını gördük canımız olan DİYARBAKİRSPOR siyasi emeller yüzünden yok oldu.Gecmisten ders çıkarılmalı.

Özlem dolu o günlere; sürekli hafızalarımızda  yer alan o maziyi yaşamaya ve büyük DİYARBAKIRSPOR RUHUNA TEKRARDAN KAVUŞMAYA HAZIR OL DİYARBAKIR...

Bilgiler geldikçe büyük  taraftarımızla paylaşılacaktır.
Elbet Birgün geri döneceğiz demistik.
Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER