HOCA TAMAM,SIRA SPORTİF DİREKTÖRDE

Diyarbekirspor,teknik direktörlük sorununu geçen sezon kendisini finalde yenerek 2.Lig’e çıkan Sakaryaspor’un teknik patronu Osman Özdemir’le anlaşarak çözdü. Tartışma konusu olan sportif direktörlük koltuğuna da bir-iki gün içinde yeni bir ismin getirilmesi bekleniyor.

HOCA TAMAM,SIRA SPORTİF DİREKTÖRDE
 Diyarbekirspor’un yeni teknik patronu Osman Özdemir, camiaya yabancı bir isim değil. 2004-2005 sezonunda Süper Lig’de Oğuz Çetin’in yardımcısı olarak Diyarbakırspor’da görev yapmış olan 55 yaşındaki teknik adam 14 yıl sonra Diyarbakır’a teknik direktör olarak döndü.

Özdemir,geçen sezonun ikinci yarısında Sakaryaspor’un başına gelmiş,kötü giden takımı toparlayarak seri galibiyetlerle Play-Off’a taşımış ve İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan final maçında Diyarbekirspor’u 2-1 yenerek 2.Lig’e taşımıştı.

Süper Lig,TFF 1.Lig ve 2.Lig’de bir çok takımı çalıştıran Özdemir, iki haftadan beri yapılan görüşmeler sonunda ikna edildi.

SPORTİF DİREKTÖR GELİYOR

2 Aralık Cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzon’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’un başına geçen Osman Özdemir’in ekibinde çalışacak antrenörler bugün belli olacak.

Diyarbekirspor, teknik heyetten sonra idari anlamda da değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Uzun süredir tartışma konusu olan ve eleştiriler yapılan sportif direktörlük görevine deneyimli bir ismin getirilmesi gündemde. Bu konuda çalışma yapıldığı,bir-iki gün içerisinde bu ismin netlik kazanacağı öğrenildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER