HOCASIZ AMED ÇIKIŞ PEŞİNDE

Amedspor, teknik direktörsüz çıkacağı maçta bugün Sancaktepe Belediyespor ile İstanbul’da karşılaşacak. Maltepe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçtan 3 puanla ayrılarak kötü gidişe son vermek istiyor. Deniz Naki yine kadroya alınmadı. Takımın başında alt yapı antrenörü Mehmet Ekin yer alıyor.

HOCASIZ AMED ÇIKIŞ PEŞİNDE
 2.Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren Amedspor,bugün yine kritik bir maça çıkacak. 2 puan gerisinde olduğu Sancaktepe Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor,sahadan 3 puanla ayrılarak kötü gidişe son vermek istiyor.

2’si lig ve 1’i kupa olmak üzere son 3 resmi maçını kaybeden Amedspor,1 maç eksikle liderin 9 puan gerisinde yer alıyor. Kural hatasından dolayı tekrarlanması kararlaştırılan Amedspor-Etimesgut Belediyespor maçının tarihi henüz belli olmadı.

Şahin Kadroda,Deniz Naki Yine Yok

Dün uçakla İstanbul’a giden Amedspor’da sakatlığı geçen Şahin Şafakoğlu kadroya alınırken,Deniz Naki geçen hafta olduğu gibi bu hafta da kadroya alınmadı. Deniz’in yanı sıra cezalı olan Erdi Bakırcı ile kadro dışı bırakılan Efe Halil ve Emin Yalın’ın  da İstanbul’a götürülmediği bildirildi.

Ev sahibi Sancaktepe Belediyespor’da ise cezalı olan Erbay Eker ve Samet Akaydın forma giyemeyecek. 

Hakemler Ege Bölgesinden

Karşılaşma Maltepe Hasan Polat Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak.  İzmir bölgesinden Hasan Avcı’nın yöneteceği maçta yine İzmir’den Kürşathan Akın ve Muğla’dan Ersin Erbay yardımcı hakemlik,Bursa’dan Hasan Kaçar da 4.hakemlik yapacak.

Taraftar yasağı nedeniyle karşılaşmaya Amedspor’lu taraftarlar alınmayacak. Taner Taşkın’ın ayrılmasından sonra yeni teknik direktör henüz netleştirilemediği için Amedspor’un başında alt yapı antrenörü Mehmet Ekin yer alacak.


Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

 

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER