İÇ TRANSFERDE SORUN VAR

Amedspor'da iç transfer görüşmelerinde ilerleme sağlanamıyor. Nedeni de oyuncuların yönetimin ücret indirme talebini kabul etmemesi.Kurtuluş ve Şevket ayrıldı,Kamil de yol ayrımında.

İÇ TRANSFERDE SORUN VAR
 Amedspor’da yönetim iç transfer görüşmelerine başlandı. Görüşme masasına çağrılan futbolculardan ücretlerinde indirim yapmalarını isteyen yönetim,oyuncuların buna yanaşmaması üzerine anlaşma sağlayamadı. Bunun üzerine ayrılma talebinde bulunan oyuncularla karşılıklı anlaşma sağlanarak yollar ayrıldı. 2015-2016 sezonunda Turgutluspor’dan gelen ve sözleşmesi sona eren  Şevket Güngör,2 yıl formasını giydiği Amedspor’dan ayrıldı. Şevket,2 yıl boyunca istikrarlı bir grafik çizmişti.

 
KURTULUŞ AYRILDI,KAMİL AYRILMAK ÜZERE
Geçen sezonun devre arasında Bucaspor’dan gelen kaleci Kurtuluş Yurt’un sözleşmesi 2018’de sona erecekti. Ancak yönetimin ücret indirme talebini kabul etmeyen tecrübeli kaleci de karşılıklı anlaşma ile sözleşmesini feshetti.

2011-2012 sezonundan beri aralıksız olarak 6 sezon Amedspor forması giyen Kamil İçer’in de yol ayrımında olduğu bildirildi. Bonservisi Evkur Yeni Malatyaspor’da olan ve son 2 sezonda Amedspor’da kiralık oynayan tecrübeli futbolcu ile anlaşma sağlanamadığı,durumunun birkaç gün içinde netlik kazanacağı ifade edildi. Tatil için Almanya’ya giden Deniz Naki ile ise sorun olmadığı belirtiliyor.

 GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİLİYOR

Yönetim,iç transferde diğer futbolcularla görüşmelere ise devam ediyor. Sıddık,Yusuf,Abdullah Çetin,Mansur ve Ercan gibi yerli oyuncularla görüşmeler yapılıyor.

Bu arada yönetim,takımdan ayrılan futbolcularla ilgili olarak,”Transfer çalışmalarına start veren Amedspor’umuz , Kurtuluş Yurt ve Şevket Güngör ile tüm alacaklarını ödeyerek karşılıklı olarak yollarını ayırdı.Kendilerine Amedspor camiası olarak verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında kendilerine başarılar dileriz.” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER