İkinci Kamp Başladı,Transfer Hızlandı

Diyarbekirspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Afyonkarahisar’da başlarken, transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Bayburt Özel İdarespor’dan Emre Hasan Balcı,Zonguldak Kömürspor’dan Doğukan Bad ve Van Büyükşehir Belediyespor’dan Güney Tutcuoğlu ile sözleşme imzalayan Yeşil-Kırmızılı kulübün Bayburt’tan Selçuk Kaban ve Feyyaz Aydil ile de anlaştığı belirtildi.

İkinci Kamp Başladı,Transfer Hızlandı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştiren Diyarbekirspor,ikinci etap kamp çalışmalarına Afyonkarahisar’da başladı.

Buradaki kamp çalışmalarının süresi bugün çekilecek lig fikstürüne göre şekillenecek. İlk maçın iç sahada olması halinde takım Ağustos’un son haftasında Diyarbakır’a gelecek,ilk maçın deplasmanda olması durumunda ise takım doğrudan Afyon’dan maçın yapılacağı kente gidecek.

Transferde Hız Kesmek Yok

Transfer çalışmalarında ise somut adımlar atılmaya devam ediliyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda şampiyon olacak bir kadro oluşturulmaya çalışılıyor.

Son olarak Bayburt Özel İdarespor’dan Emre Hasan Balcı,Zonguldak Kömürspor’dan Doğukan Bad ve Van Büyükşehir Belediyespor’dan Güney Tutcuoğlu ile sözleşme imzalayan Yeşil-Kırmızılı kulübün Bayburt’tan Selçuk Kaban ve Feyyaz Aydil ile de anlaştığı belirtildi.

Bir çok önemli oyuncu ile daha anlaşıldığı ve her an imzalar atılabileceği öğrenildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER