İlhanlı'dan TFF Başkanı Özdemir'e Ziyaret

Diyarbekirspor’un onursal başkanı Feyzi İlhanlı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen görüşmede TFF Başkanı Özdemir, elde edilen şampiyonluk nedeniyle Yeşil-Kırmızılı kulübü tebrik ederek Feyzi İlhanlı’ya milli takım forması hediye etti.

İlhanlı'dan TFF Başkanı Özdemir'e Ziyaret

 

2.Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbekirspor’un onursal başkanı Feyzi İlhanlı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen görüşmede TFF Başkanı Özdemir, elde edilen şampiyonluk nedeniyle Yeşil-Kırmızılı kulübü tebrik ederek Feyzi İlhanlı’ya milli takım forması hediye etti.

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Turan İlgin, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in  futbol alt yapısı ve tesisleşme konularındaki taleplerine tam destek verdiğini belirterek kulüp olarak bugüne kadar Diyarbakır ve bölgeye sağladığı katkılar nedeniyle kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Feyzi İlhanlı’nın yıllardır kimseden maddi destek almadan Diyarbekirspor’u ayakta tuttuğunu belirten İlgin,”Hedefimiz bir yandan takımımızı üst liglere taşırken, diğer yandan tesisleşme ve alt yapı hamlesini hayata geçirmektir. Sayın Nihat Özdemir’le yapılan görüşme son verece verimli geçti. Kendisi her zaman bölge futboluna ve kulüplerine destek olmuştur. İnşallah kendisinin desteğiyle bölgenin hak ettiği tesislere kavuşacağız” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER