İLHANLI’DAN TAKIMA MORAL

Diyarbekirspor onursal başkanı Feyzi İlhanlı,futbol takımı ile bayramlaştı.17 Eylül Cumartesi günü Seyrantepe stadında saat 15.00'da başlayacak maçta 12 Bingölspor'la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım Seyrantepe tesislerinde gerçekleştirdiği idmanı ziyaret eden İlhanlı,teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı.

İLHANLI’DAN TAKIMA MORAL
 Diyarbekirspor onursal başkanı Feyzi İlhanlı,futbol takımı ile  bayramlaştı.17 Eylül Cumartesi günü Seyrantepe stadında saat 15.00'da başlayacak maçta 12 Bingölspor'la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım  Seyrantepe tesislerinde gerçekleştirdiği idmanı ziyaret eden İlhanlı,teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı.

Futbolcular ve teknik heyetle görüşerek tatlı ikram eden İlhanlı,lige kötü başladıklarını ancak bu haftadan itibaren çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Taraftarların da bayramını kutlayan İlhanlı,"Takım olarak lige kötü başladık ancak takımımızın çıkış serisi yakalayacağına olan inancımız tamdır.Takımı ziyaret ederek bayramlaştık.Taraftarlarımızın da bayramını tebrik ediyorum.Takımımız taraftarlarımızla vardır.Onları biraz üzdük ama inşallah her şey güzel olacak.12 Bingölspor maçıyla beraber onlardan tam destek bekliyoruz"dedi.

ÇIKIŞA GEÇME SÖZÜ

Teknik heyet ve futbolcular da başkan İlhanlı'ya ziyaret ve bayramlaşma nedeniyle teşekkür ederek,bu haftadan itibaren çıkış yakalayacaklarını ifade etti.Taraftarlardan kötü sonuçlar için özür dileyen teknik heyet ve futbolcular,"Zor günler bu haftadan itibaren son bulacqk"ifadelerini kullandı.       

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER