İnce Tekerler Engelleri Aştı

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencileri bu yıl pedalları otizmli çocuklar için çevirdi

İnce Tekerler Engelleri Aştı

 

Diyarbakır Bahçeşehir Kolejinin ikincisini düzenlediği bisiklet turunda Bahçeşehirli öğrenciler pedallarını bu yıl otizmli çocuklara destek amacıyla çevirdiler.

"İnce Tekerleklerle Engelleri Aşıyoruz" Sloganı ile bir araya gelen Bahçeşehir koleji öğrencileri ve Diyar Otizm Merkezi öğrencileri Seyrantepe köprüsünden başlayarak tarihi Keçi Burcu surlarına kadar 8 kilometrelik zorlu etabı tamamladılar.

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji Müdürü Adnan Manay; "Bahçeşehir koleji olarak akademik alanda başarılı öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra sosyal alanda da duyarlı insanlar yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Öğrencilerimiz 8 kilometrelik bu zorlu yolda otizmli çocuklarla beraber pedal çevirerek onların yanında olduğunu göstermiştir. Bu amaçta bizlere destek olan Diyarbakır Valiliğine, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet mensubu tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Diyar Otizm Eğitim Merkezi Müdürü Adil Işık ise; "Otizm bir hastalık değil farkındalıktır, otizmli çocuklarımızın sesini duyurmakta böylesi anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için Diyar Otizm ailesi olarak tüm Bahçeşehir koleji ekibine ve Öğrencilerine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER