İŞ ADAMI AKÇADAĞ DİYARBAKIRSPOR'A ŞAMPİYONLUK PRİMİ VERCEĞİNİ AÇIKLADI

Diyarbakırspor’un eski futbol şube sorumlusu ve iş adamı Şahap Akçadağ, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor için şampiyonluk primi vereceğini açıkladı.

 İŞ ADAMI AKÇADAĞ DİYARBAKIRSPOR'A ŞAMPİYONLUK PRİMİ VERCEĞİNİ AÇIKLADI
 



Diyarbakırspor'un eski futbol şube sorumlusu ve iş adamı Şahap Akçadağ, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor için şampiyonluk primi vereceğini açıkladı.

Diyarbakırspor'un eski futbol şube sorumlusu Şahap Akçadağ'dan Diyarbakırspor'a şampiyonluk primi sözü geldi. Deplasmanda 5-1 kazanılan Bafraspor maçından sonra kafileyi havaalanında ziyaret eden Akçadağ, teknik heyet ve futbolcularla görüşerek, galibiyetten dolayı tebrik etti, şampiyon olmaları halinde sürpriz oranda prim vereceğini söyledi. 

Karadeniz bölgesinde ticari faaliyetleri ve yatırımları olan Diyarbakırlı Akçadağ ailesi olarak kendi memleketlerine olan vefayı unutmadıklarını belirten Akçadağ, Diyarbakırspor'un yeniden ayağa kalkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amaçlarının şampiyonluk yolunda takımın motivasyonunu artırmak olduğunu kaydetti. Akçadağ,"Diyarbakırspor'un 46 yıllık mazisinin birçok döneminde yer alan ve önemli başarılara imza atmış bir aile olarak Diyarbakırspor'un yeniden çıkışa geçmesinden dolayı çok mutluyuz. 

Başkan Feyzi İlhanlı tek başına önemli işler başarıyor. Kendisinin verdiği emeği takdirle karşılıyoruz. Kendisini yalnız bırakmamak gerektiğini düşünüyoruz. Tüm hemşerilerimizin bu duyarlılıkta olması lazım. Diyarbakırspor'a karşı vefa borcumuz var. Aile olarak kendimizi borçlu görüyoruz. Bizim için bir sevdadır. Bu sezon çok önemli. Bu yüzden takım 2. lige çıkarsa daha sonra açıklayacağımız ciddi bir rakamda şampiyonluk primi vereceğiz" dedi.

TAKIMA DURMAK YOK
Öte yandan deplasmanda Bafraspor'u farklı yenerek şampiyonluk iddiasını sürdüren Diyarbakırspor, maçtan sonra Samsun-Ankara aktarmalı uçakla Diyarbakır'a döndü. 

Takıma izin verilmezken, Pazar günü deplasmanda oynanacak Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına başlandı. Teknik direktör Fethi Çokkeser, yoğun maç programı yaşadıklarını belirterek, Cuma günü karayolu ile Hatay'a gideceklerini söyledi. Çokkeser, "5 günde iki maç yaptık. Pazar günü de yine deplasman maçımız var. 8 günde 2'si deplasman olmak üzere 3 maç yapmış olacağız. Bu yüzden dinlenecek zamanımız yok. Kırıkhanspor maçını kazanmak zorundayız" diye konuştu. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER