KADİR 9 NUMARALI FORMA SEVDALISI VE BAŞARILISI

Spor Toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Diyarbekirspor’un alt yapı futbolcularından Kadri Sarıyağ,” Sahada tek görevim gol atmak ve attırmak, futbolcu sahada bencil olmayacaktır “ dedi.

KADİR 9 NUMARALI FORMA SEVDALISI VE BAŞARILISI
 Spor  Toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Diyarbekirspor’un alt yapı futbolcularından Kadri Sarıyağ,” Sahada tek görevim gol atmak ve attırmak, futbolcu sahada bencil olmayacaktır “ dedi.

Diyarbekirspor’un 3 sezondur alt yapısında sağ açık ve santraför mevkisinde hizmet veren 16 yaşındaki Kadri Sarıyağ, futbol tutkunu ve aşığı. 7 Yıldan beridir top oynadığını belirten Kadrı Sarıyağ “ küçüklüğümden beri Yeşil – Kırmızııl renklerin tutkunuyum, mahalle aralarınadn okul takımıma ordandan canım kadar sevdiğim kulubümün altı yapısına geldim beğenildim,her türlü öz veride bulunurum takımımın başarılı olabilmesi için. Hocalarımın bana saha içerisinde verdiği görevi aynen yerine getirmek için buyük çaba sarf ederim. Saha içerisinde kesinlikle bencil değilim. Takım oyununaen iyi uyanlardanım, saha içerisinde birlik ve beraberlik daima başarı getirir. Çeşitli yaş kategorilerinde oynadım ve oynamaya devam edeceğim. Tek hedefim, tüm Diyarbakırlı genç futbolcular gibi  A takımına çıkabilmektir “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER