KALECİ ANTRENÖRÜ REMZİ ÖZDOĞDU DB BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ALT YAPISINDA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetimi alt yapıda akademi liginde mücadele eden takımlarındaki kaliteyi artırmak, başarı çıtasını yükseltmek için alt yapıdaki genç kalecileri eğitmek dahada tecrübeli edebilmek için başarılı kaleci antrenörü Remzi Özdoğru’yu göreve getirdi.

KALECİ ANTRENÖRÜ REMZİ ÖZDOĞDU DB BÜYÜKŞEHİR  BELEDİYESPOR ALT YAPISINDA
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetimi alt yapıda akademi liginde mücadele eden takımlarındaki kaliteyi artırmak, başarı çıtasını yükseltmek için alt yapıdaki genç kalecileri eğitmek dahada tecrübeli edebilmek için başarılı kaleci antrenörü Remzi  Özdoğru’yu göreve getirdi.

Başarılı ve deneyimli ,kendini ispatlamış  bölgenin kaliteli kaleci antrenörlerinden Remzi Özdoğru yaptığı açıklamada, “ eskiden oynadığım hizmet ettiğim kulubüme yeniden gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben görev adamıyım, kendimide bildim 

bileli futbolun içine atmış birisiyim. Futbole yolsporun alt yapısında başladım, Büyükşehir Belediyespor,Mersin İdman yurdu,Sankospor’da forma giydim. 10 Yıl profesyonelliğim sürdü. Diyarbakırspor’da Çoşkun Demirbakan hoca ile, Murat Yiğitter , Recep Bayık ile birlikte çalıştım. 2005 Yılından bu yana kaleci antrenörlüğümü sürdürüyorum.42 Yaşındayım, kalecilği çok seviyorum. Kalecilik hem zor hem kolay bir mevkiidir. Kaleci dediğin süper dikkatli ve top takip etmesini iyi bilmekle birlikte süper cesaretli ve akıllı olması gerekmektedir. Bununla birlikte hem kendi oyuncularını hemde rakih akınlarını çok iyi takıp edebilmelidirki başarılı olabilsin. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un  alt yapısındaki takımların kalecilerini eğitiyorum. Tüm gayretimizle onları yetiştirip ilerisi için başarılı birer kaleci yapacağıma inanıyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER