Kamil İçer: Şansızlıkları Yeneceğiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarılı savunmacısı Kamil İçer, bu sezon ligde başarıyı yakalayacaklarını söyledi.

Kamil İçer: Şansızlıkları Yeneceğiz
 

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarılı isimlerinden ve defans oyuncusu Kamil İçer, takımının şansızlıkları yeneceğini söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da şampiyonluk yaşadığını anlatan İçer, yeni sezonda da takımının büyük başarılara imza atmasını istediğini belirterek, "Sezon başından beri oynadığımız maçlarda şansız puanlar kaybettik. Birçok kazanacağımız maçı kaybettik. Zorlu maçları da kazandık. Futbolde şans faktörü çok önemlidir. Deplasmanda Hatayspor'a 2-0, Tepecikspor'a 2-1,Pazarspor'a 2 -0 mağlup olduk. Bugsaşspor ileed 1 -1 berabere kaldık. Sahamızda altay'ı, Bandırmaspor'u ve KocaeliBirlikspor'u mağlup ettik. Sahamızda oynayacağımız Düzyurtspor ile Ankaragücümaçlarımız ertelendi. Şu anda oynadığımız 7 maçta,3 galibiyet.1 beraberlik ile 3 mağlubiyetimiz var.10 Puanla 11.ci sıradayız. Lig sıralamasındaki yerimiz daha üst sıralar olmalıydı. Bundan sonrakı maçlar bizim için büyük önem arz ediyor. DiyarbakırBüyükşehir Belediyespor olarak eksikliklerimizi tamamlayıp, şansızlığı yenmeliyiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 00:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER