Kamp Çalışmaları Bitiyor

Yeni Diyarbakırspor, 12 Temmuz?dan beri kamp yaptığı Kocaeli Kartepe?ye yarın veda edecek. Teknik heyet tarafından takıma 3 gün izin verilecek.

Kamp Çalışmaları Bitiyor
 Yeni Diyarbakırspor, 12 Temmuz’dan beri kamp yaptığı Kocaeli Kartepe’ye yarın veda edecek. Teknik heyet tarafından takıma 3 gün izin verilecek.

TAKIMIN SON HAZIRLIK MAÇI MANİSASPOR’LA

6-7 Eylül’de başlayacak Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta Ligin ilk haftasında deplasmanda Sancaktepe Belediyespor’la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor’da 1 aylık kamp çalışmalarında sona gelindi. Kocaeli Kartepe’deki kamp çalışmalarına yarın son nokta konulacak.

Kartepe’de 12 Temmuz’da başlayıp 27 Temmuz’da sona eren ilk etabın ardında 31 Temmuz’da ikinci etap için yeniden Kartepe’de çalışmalara başlayan Yeni Diyarbakırspor, yarın (15 Ağustos Cuma) oynayacağı Manisaspor maçının ardında kamp dönemini tamamlayacak.

BATMAN PETROLSPOR MAÇINDA TARAFTARLARIYLA BULUŞACAK

Takıma verilecek 3 günlük iznin ardında 19 Ağustos’ta Diyarbakır’da toplanacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. 30 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Diyarbakır Atatürk Stadı’nda Batman Petrolspor’la sezon açılışı maçı yapacak olan Yeni Diyarbakırspor, lig başlayana kadar en az bir maç daha yapmayı planlıyor.

Öte yandan giydirmesi tamamlanan yeni otobüsün bu akşam Kartepe kampına getirilereceği ve kampın ardında yarın akşam takımı Diyarbakır’a getireceği bildirildi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER