Kamp Tamam,Takıma İzin Verildi

Amedspor, Antalya’da gerçekleştirdiği 10 günlük devre arası kampını tamamladı. Takım 6 Ocak’ta Diyarbakır’da toplanarak Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kamp Tamam,Takıma İzin Verildi

Takım İzne Ayrıldı

2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, Antalya’da gerçekleştirdiği devre arası kamp çalışmalarına son noktayı koydu. Kamp boyunca teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapan ve hazırlık maçları yapan Amedspor, son çalışmanın ardında izne ayrıldı. Takım 3 günlük iznin ardında Diyarbakır’da toplanarak ikinci yarının ilk haftasında 12 Ocak’ta deplasmanda Sancaktepe Belediyespor’la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Transfer Arayışları Devam Ediyor

Şu ana kadar Sarıyer’den Murat Gürbüzerol ve Kırşehir Belediyespor’dan İlker Sayan ile anlaşan Amedspor, ara transfer dönemi sonuna kadar 2-3 transfer daha gerçekleştirmeyi planlıyor.

Takımdan Yusuf Kılıç,Atakan,Oğuz Özden,Muhammed Yılmaz,Burak Taşdemir ve Furkan Yaman ayrılmıştı.

Transfer Yalanlaması

Amedspor, Haluk Türkeri transferi ile ilgili iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada,”Kulübümüzün transfer çalışmaları büyük bir titizlikle devam etmektedir.Bazı sosyal medya hesaplarında kulübümüzün Haluk Türkeri'yi transfer ettiğine dair haberler gerçek dışıdır.Futbolcu ile herhangi bir görüşme gerçekleşmemiştir.Camiamıza kulübümüzün resmi yayın organları dışında yapılan spekülatif haber ve açıklamalara itibar etmemelerini önemle duyururuz.” denildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER