KARADENİZDE DOSTLUK RÜZGARI

Diyarbakır ve Karadeniz arasında yıllardır sporda yaşanan dostluk ve kardeşlik görüntüleri Ofspor-Diyarbekirspor maçıyla bir kez daha pekişti. Yeşil-Kırmızılı kulübe gerek maç öncesi ve gerekse maç sonrasında gösterilen yakın ilgi anlamlı görüntülere yol açarken,bu tablo ülkemizin içinde bulunduğu gergin atmosferde takdir topladı.

KARADENİZDE DOSTLUK RÜZGARI
 Maç öncesinde ev sahibi Ofspor’un yanı sıra Pazarspor,Yomraspor ve Araklıspor gibi kulüplerin yöneticileri, Diyarbekirspor kafilesini kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

MAÇTAN SONRA DOSTLUK YEMEĞİ

Maç öncesinde Diyarbekirspor takımı Ofspor’lu taraftarların alkışları arasında sahaya çıkarken, iki takımın formasını giyen minik futbolcular da iki takım futbolcuları ile birlikte sahaya çıkarak centilmenlik ve kardeşlik mesajı verildi. Diyarbekirspor,sahaya ‘Spor,Dostluk,Barış ve Kardeşliktir’ mesajı ile çıktı.

Centilmence geçen maçın ardında Yomraspor yönetimi, Diyarbekirspor kafilesine dostluk yemeği verdi. Yeşil-Kırmızılı kulüp, anlamlı görüntüler eşliğinde Trabzon’dan ayrıldı.

‘BU GÖRÜNTÜLER HER YERDE ÖRNEK ALINMALI’

Diyarbekirspor yönetimi, gösterilen ilgiden dolayı Karadeniz kulüpleri ve Karadeniz halkına teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada,”Ülkemizin içinde bulunduğu gergin atmosfer ve hassas durumdan dolayı bu güzel görüntülere her yerde ihtiyaç var. Ofspor ve Yomraspor bizi en iyi şekilde misafir etti,geçmiş yıllardan kalma dostluğumuz olan Araklıspor ve Pazarspor’un eski yöneticileri de ziyaret etti. Sporda yıllardır hakim olan Diyarbakır-Karadeniz dostluk ağını bir kez daha pekiştiren başta Ofspor ve Yomraspor olmak üzere tüm Karadeniz kulüplerine teşekkür ediyoruz. Dileğimiz bu güzel görüntülerin ülkenin her yerinde hakim olmasıdır. İşte o zaman özünde barış ve kardeşlik olan sporun ruhuna uygun hareket edilerek toplumsal barış ve dayanışma sağlanmış olur.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER