Karaduman'dan İyi Haber

Geçen hafta idmanda omuzu çıkan Serdar Karaduman’dan iyi haber geldi. Hastanede omuzu başarı ile yerine konulan Serdar, bir haftalık tedavi ve dinlenmeden sonra idmanlara başladı.

Karaduman'dan İyi Haber
Geçen hafta idmanda omuzu çıkan Serdar Karaduman’dan iyi haber geldi. Hastanede omuzu başarı ile yerine konulan Serdar, bir haftalık tedavi ve dinlenmeden sonra idmanlara başladı. Golcü futbolcu, Seyrantepe tesislerindeki idmanda kulüp sağlık ekibinin nezaretinde takımdan ayrı çalıştı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Serdar Karaduman, ligin ilk haftasında 7 Eylül’de deplasmanda oynanacak Sancaktepe Belediyespor maçına kadar hazır olacağını söyledi.

Başkan İlhanlı İdmanda

Lig hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor’da teknik heyet, sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaptırıyor. Seyrantepe tesislerinde yapılan çalışmada futbolcular önce kondisyoner antrenör Çağlar Özyurt nezaretinde fizik ve kondisyona dayalı idman yaptı, daha sonra topla beraber çeşitli taktiksel çalışmalar yaptı. Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı ve Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul ise idmanı saha kenarında takip etti.
 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER