KARATECİLER KUPALARINI TAKDİM ETTİ

Diyarbekirspor A.Ş bünyesinde hayata geçirilen Diyarbakırspor 1968 derneği adına yarışan karateciler, kazandıkları madalya ve kupaları kulübe teslim etti.

KARATECİLER KUPALARINI TAKDİM ETTİ
 Kulübü ziyaret eden karateciler,kupa ve madalyaları Diyarbekirspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı’ya  verirken, yöneticiler de bu başarılar karşılığında Diyarıum patentli lisanslı ürünlerden oluşan hediye paketlerini başarılı sporculara takdim etti.
Sporcuları bu başarılardan dolayı kutlayan Diyarbekirspor A.Ş Başkanı Yapıcı,”Daha büyük başarılar ve nice kupalar bekliyoruz” dedi.

‘Nice Madalyalar Gelecek’
 Sporcular da Diyarbekirspor ismi ile önemli başarılara imza atma sözü verdi. Başarılı sporcular,”Katılacağımız her şampiyonadan kupa ve madalyalarla dönerek bunları size takdim edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyarette  Diyarbekirspor Salon Sporları Kordinatörü Mehmet Yazar , antrenör Ahmet Yazar,Diyarbakır Gençlikspor Kulübü Başkanı Şehmuz Kızılaslan,sporcuları burslu okutarak  eğitimlerinde sponsor olan Özel Bilfen Okulları Müdürü Mehmet Cihan Özer  ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nurhayat Ateş de hazır bulundu.
Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER