KARATE’DE REKOR BAŞARI

Diyarbekirspor adına faaliyet gösteren karateciler,hem kızlarda hem erkeklerde tarih yazmaya devam ediyor.

KARATE’DE REKOR BAŞARI

Elde ettikleri başarılarla kulübün  ve kentin adını sık sık madalya kürsülerinde anons ettiren karateciler 2 haftada katıldıkları son 3 şampiyonada 30 madalya ve 3 kupa kazanarak önemli bir rekora imza attı.

Arka Arkaya Şampiyonalar

Erzurum’da  yapılan ve 30 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı  Uluslararası Palandöken Şampiyonası’nda 11 madalya ve 1 kupa kazanan Diyarbekirspor’lu sporcular, 2 gün sonra bu kez Adıyaman’da sahne aldı. 13 İl’den 400 sporcunun katılımı ile yapılan Nemrut Şampiyonası’nda da başarıdan başarıya koşan Yeşil-Kırmızılı sporcular, 11 madalya ve takım halinde üçüncülük kupası alarak kente döndü.

Son Başarı Hikayesi Ankara’da

Katıldıkları her şampiyonada yüzümüzü güldüren karatecilerin son başarı hikayesi Ankara’da yazıldı. 22 İl’den 1385 sporcunun katıldığı Zafer Kupası’nda yarışan Diyarbekirspor, ferdi klasmanda 7 madalya alırken,takım halinde de üçüncülük kupasını kazandı.

Yeşil-Kırmızılı kulüp,elde edilen başarı için açıklama yaparak,”Yorucu bir yolculuk programına rağmen katıldıkları şampiyonalarda üstün başarılara imza atan sporcularımızı ve antrenörlerini en içten duygularımızla kutluyoruz. Göğsümüzü kabartan sporcularımıza ve antrenörlerimize olan desteğimiz devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.

 

    
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER