Kardelenlerden İlk Şampiyonluk

Küçük Kardelenlerden İlk Şampiyonluk

Kardelenlerden İlk Şampiyonluk
 Küçük Kardelenden İlk Şampiyonluk 

İlimizde düzenlenen küçük kızlar il birinciliği müsabakalarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor küçük kız voleybol takımı şampiyonluğa ulaştı.

Dicle Üniversitesi SKS, Kayapınar Belediyespor, Diclekent spor kulübü ve Emniyet spor gibi yedi takımın yer aldığı il birinciliği müsabakalarında Küçük Kardelenler müsabakalarda set vermeden namaglûp şampiyon oldu. Birçok sporcunun ilk defa lisansiyer olduğu takımımızda Küçük kızlar tüm müsabakalarda çok iyi oyun sergileyerek göz doldurdular. Şampiyonluk maçı sonrası Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor  salon sporlarından sorumlu yönetici Vahap Sacaklıdır eşliğinde yemeğe çıkan minik kardelenlerin mutluluğu ve heyecanı gözden kaçmadı.

 

Minik Voleybolcuların il birinciliğinin ardından Bölge Şampiyonasının hazırlıklarına ara vermeden devam ederken; Diyarbakır BŞB Sor kulübü Yöneticisi Vahap Sacakldıır ‘’Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu kızlarımız kulübümüz bünyesinde hem iyi birer kentli hem de iyi birer sporcu olarak yetişmeye devam ediyorlar. Bizi başarıya alıştıran Kadın Voleybol Takımımız ve altyapı oyuncularımızın ve antrenörlerimizin başarıları artarak devam ediyor. Yıllardır sporcularımıza emeği olan Kadın voleybol antrenörümüz Keziban Elgörmüş Ata’ya Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER